Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
new cyte Crato Esporte Clube
Normal Tactiek Ptolomeu
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 40.1
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen goed
hopeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kulisz is nu in balbezit. Kulisz geeft de bal voor. Karaiskakis rent richting de bal. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:1

4e minuut.
Gamboa passt de bal zonder na te denken. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson passt de bal met de wreef. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:2

7e minuut.
Gamboa verovert de bal door een tackle van achteren. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis is nu in balbezit. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Portugal is nu in balbezit. Karaiskakis verovert de bal door een tackle van achteren. Karaiskakis met een sublieme pass. Aldama heeft problemen om de bal te vangen. Aldama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Karaiskakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:3

18e minuut.
Anderson passt de bal met de wreef. Aldama is nu in balbezit. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:4

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anderson met een snelle inworp. Gamboa geeft een lange en hoge pass. Aldama springt en kopt de bal. Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa onderschept slim de pass. Gamboa met een sublieme pass. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:5

26e minuut.
Kulisz geeft de bal voor. Klungelig pakt Xereu de bal. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ... Sandoval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:6

30e minuut.
Kulisz rent richting de bal. Kaufmann rent richting de bal. Kulisz probeert naar een medespeler te passen. Anderson geeft een lange en hoge pass. Karaiskakis springt en kopt de bal. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zornetta met een sublieme pass. Baiano rent richting de bal. Anderson onderschept slim de pass. Anderson geeft een hoge lob. Karaiskakis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:7

36e minuut.
Portugal geeft de bal voor. Inworp. Anderson met een snelle inworp. Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Aldama maakt een snoekduik en kopt de bal. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xereu probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:8

37e minuut.
Karaiskakis onderschept slim de pass. Karaiskakis geeft een lange en hoge pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Sergipano de bal onder controle te krijgen. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Karaiskakis is nu in balbezit. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa passt de bal met de wreef. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:9

42e minuut.
Sergipano rent richting de bal. Anderson speelt de bal door. Carrão met een sublieme pass. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 67%, Crato Esporte Clube 33%.
new cyte - Crato Esporte Clube 0:9

50e minuut.
Klungelig pakt Karaiskakis de bal. Karaiskakis passt de bal in één keer door. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel. Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:10

52e minuut.
Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa rent richting de bal. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis schiet op doel. Aldama probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:11

53e minuut.
Hickmann probeert naar een medespeler te passen. Kaufmann rent richting de bal. Kaufmann speelt de bal door. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zornetta geeft de bal voor. Daar is Gorie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorie passt de bal zonder na te denken. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Sandoval trapt de bal weg van het doel. Anderson kopt de bal weg. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een lange en hoge pass. Daar is Karaiskakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:12

68e minuut.
Carrão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hickmann de bal. Aldama verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Aldama de bal. Aldama schiet op doel. Sandoval bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kulisz neemt de hoekschop. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - Crato Esporte Clube 0:13

72e minuut.
Gamboa passt de bal zonder na te denken. Anderson rent richting de bal. Anderson met een sublieme pass. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aldama de bal. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 76%, Crato Esporte Clube 24%.
new cyte - Crato Esporte Clube 0:13