Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube new cyte
Concha Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 15.4
goed Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Tonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonar passt de bal zonder na te denken. Macarena is nu in balbezit. Macarena draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Kaufmann kopt de bal weg. Fornasier bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornasier geeft de bal voor. Macarena rent richting de bal. Macarena schiet op doel. Sandoval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - new cyte 1:0

22e minuut.
Remela probeert naar een medespeler te passen. Macarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zornetta zijn tegenspeler op de grond. Zornetta krijgt een gele kaart. Macarena raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ševo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Pastecki onderschept slim de pass. Ciancio is nu in balbezit. Ciancio passt de bal in één keer door. Tonar rent richting de bal. Tonar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ciancio kopt de bal weg. Macarena is nu in balbezit. Tonar rent richting de bal. Macarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Macarena draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Zornetta geeft de bal voor. Inworp. Pastecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonar draait met de bal, schiet en ... Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Macarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Macarena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sergipano de bal. Macarena is nu in balbezit. Macarena draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ciancio geeft een lange en hoge pass. Daar is Zornetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macarena bereikt de bal nog maar net als eerste. Macarena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - new cyte 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 42%, new cyte 58%.
Crato Esporte Clube - new cyte 2:0

50e minuut.
Portugal passt de bal zonder na te denken. Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrão passt de bal met de wreef. Hickmann is nu in balbezit. Hickmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Zornetta rent richting de bal. Zornetta passt de bal in één keer door. Sergipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Macarena onderschept slim de pass. Macarena haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Macarena is nu in balbezit. Zornetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Macarena onderschept slim de pass. Tonar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - new cyte 3:0

60e minuut.
Baiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrão bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tonar krijgt een gele kaart. Carrão roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Carrão kan niet meer verder spelen. Brocador komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Portugal geeft een hoge lob. Fornasier kopt de bal weg. Ciancio heeft problemen om de bal te vangen. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brocador schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

72e minuut.
Macarena is nu in balbezit. Píccolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macarena verovert de bal door een tackle van achteren. Macarena draait met de bal, schiet en ... Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sandoval niet meer kan verder spelen. Pereira komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Remela is nu in balbezit. Remela passt de bal met de wreef. Píccolo rent richting de bal. Macarena rent richting de bal. Macarena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 46%, new cyte 54%.
Crato Esporte Clube - new cyte 3:0