Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMBUIDOS FC Marialva
CU Tactiek 442
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 28.6
adequate Schieten adequate
average Passen poor
average Verdedigen weak


5e minuut.
Minić is nu in balbezit. Minić geeft een lange en hoge pass. López Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch onderschept slim de pass. Munch geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Munch is nu in balbezit. Boudet onderschept slim de pass. Boudet met een sublieme pass. Chraszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chraszta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Marialva 0:1

21e minuut.
Munch speelt de bal door. Tiupilinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan begaat een overtreding. Gorgan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Inworp. Leśniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salcido is nu in balbezit. Miszczyński onderschept slim de pass. Miszczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tiupilinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiupilinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
EMBUIDOS FC - Marialva 1:1

32e minuut.
Dundas geeft een hoge lob. Czyrko heeft problemen om de bal te vangen. Czyrko met een sublieme pass. Tiupilinas is nu in balbezit. Tiupilinas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Janicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Miszczyński met een sublieme pass. Munch is nu in balbezit. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Munch onderschept slim de pass. Munch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 39%, Marialva 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
EMBUIDOS FC - Marialva 1:1

46e minuut.
Munch rent richting de bal. Salcido verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido passt de bal in één keer door. Chraszta rent richting de bal. Chraszta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Gomes Silva de bal. Gomes Silva geeft een lange en hoge pass. Chraszta kopt de bal weg. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
López Clemente geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leśniak met de inworp. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Miszczyński is nu in balbezit. Salcido verovert de bal door een tackle van achteren. Salcido passt de bal met de wreef. Chraszta rent richting de bal. Chraszta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Salcido is nu in balbezit. Salcido schiet op doel. Glowatzky bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Marialva 1:2

70e minuut.
Miszczyński geeft de bal voor. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz passt de bal in één keer door. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcido draait met de bal, schiet en ... Glowatzky bokst de bal weg. Chraszta is nu in balbezit. Chraszta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Marialva 1:3

74e minuut.
Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Boudet is nu in balbezit. Boudet passt de bal met de wreef. Daar is Chraszta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chraszta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Tiupilinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiupilinas passt de bal met de wreef. Dundas is nu in balbezit. Dundas draait met de bal, schiet en ... Janicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMBUIDOS FC - Marialva 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMBUIDOS FC 56%, Marialva 44%.
EMBUIDOS FC - Marialva 2:3