Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crato Esporte Clube Manhuflaçu
Ptolomeu Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
39 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 15.8
solide Schieten zwak
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Machado de Carvalho met een sublieme pass. Oprean is nu in balbezit. Oprean geeft een lange en hoge pass. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel. do Salqueiro bokst de bal weg. Klungelig pakt Purús de bal. Aldama geeft een hoge lob. Paal! Klungelig pakt Karaiskakis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 1:0

6e minuut.
Aldama met een sublieme pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson speelt de bal door. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 2:0

8e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal met de wreef. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... Justus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Justus trapt de bal weg. Terni kopt de bal weg. Purús heeft problemen om de bal te vangen. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 3:0

20e minuut.
Sotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis onderschept slim de pass. Karaiskakis passt de bal met de wreef. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Aldama met een sublieme pass. Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal met de wreef. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Justus trapt de bal weg van het doel. Terni kopt de bal weg. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama haalt uit met een fantastische trap. Purús probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
do Maranhão bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytel verovert de bal door een tackle van achteren. Pytel passt de bal zonder na te denken. Anderson geeft een hoge lob. Aldama springt en kopt de bal. do Salqueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karaiskakis rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 4:0

32e minuut.
Gorie met een sublieme pass. Anderson rent richting de bal. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Sotero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson speelt de bal door. Aldama rent richting de bal. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 5:0

39e minuut.
Custódio heeft problemen om de bal te vangen. Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft de bal voor. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 6:0

45e minuut.
Gamboa passt de bal met de wreef. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anderson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aldama maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 25%, Manhuflaçu 75%.
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 7:0

50e minuut.
Sotero is nu in balbezit. Karaiskakis rent richting de bal. Sotero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaiskakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aldama neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Aldama is nu in balbezit. Aldama passt de bal zonder na te denken. Karaiskakis rent richting de bal. Karaiskakis schiet op doel. do Salqueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. do Salqueiro trapt de bal weg van het doel. Gamboa kopt de bal weg. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... do Salqueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 8:0

55e minuut.
Karaiskakis is nu in balbezit. Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal zonder na te denken. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 9:0

58e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Klungelig pakt Cestari de bal. Aldama onderschept slim de pass. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 10:0

63e minuut.
Pytel passt de bal in één keer door. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Anderson geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Anderson passt de bal zonder na te denken. Karaiskakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis met een sublieme pass. Klungelig pakt Aldama de bal. Aldama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Terni kan de bal niet met de borst controleren. Cestari rent richting de bal. Terni begaat een overtreding. Cestari moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cestari kan niet meer verder spelen. Daniel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daniel passt de bal met de wreef. Oprean speelt de bal door. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap. do Salqueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 11:0

77e minuut.
Terni geeft een hoge lob. Daar is Justus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Karaiskakis is nu in balbezit. Karaiskakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 12:0

77e minuut.
Daar is do Maranhão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaiskakis is nu in balbezit. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Terni bereikt de bal nog maar net als eerste. Terni passt de bal zonder na te denken. Aldama is nu in balbezit. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 13:0

85e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Daar is Karaiskakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaiskakis met een sublieme pass. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gamboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamboa passt de bal in één keer door. Terni probeert naar een medespeler te passen. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crato Esporte Clube 17%, Manhuflaçu 83%.
Crato Esporte Clube - Manhuflaçu 13:0