Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
new cyte A.F.Bets
Normal Tactiek Nova Temporada
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 46.7
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
hopeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Sephadi rent richting de bal. Graaven is nu in balbezit. Grozăvescu rent richting de bal. Graaven is nu in balbezit. Graaven draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:1

3e minuut.
Semmeling geeft een hoge lob. Klungelig pakt Xereu de bal. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven draait met de bal, schiet en ... Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:2

10e minuut.
Sirnes speelt de bal door. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Baranowski speelt de bal door. Xereu rent richting de bal. Graaven verovert de bal door een tackle van achteren. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi draait met de bal, schiet en ... Sandoval bokst de bal weg.

12e minuut.
Graaven controleert de bal met de borst. Sephadi is nu in balbezit. Graaven is nu in balbezit. Sephadi rent richting de bal. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Inworp. Remela met de inworp. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:3

16e minuut.
Daar is Kaufmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semmeling is nu in balbezit. Portugal bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling is nu in balbezit. Semmeling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Doeltrap. Zornetta met een harde bal richting middenveld. Grozăvescu probeert de bal met de borst te controleren. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Graaven springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:4

19e minuut.
Hickmann speelt de bal door. Daar is Carrão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Xereu met een sublieme pass. Píccolo rent richting de bal. Píccolo geeft de bal voor. Baranowski geeft een hoge lob. Graaven springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sandoval trapt de bal weg van het doel. Grozăvescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Graaven de bal. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semmeling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sephadi met een sublieme pass. Graaven rent richting de bal. Graaven draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:5

26e minuut.
Semmeling is nu in balbezit. Semmeling passt de bal in één keer door. Sephadi is nu in balbezit. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu draait met de bal, schiet en ... Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sandoval probeert naar een medespeler te passen. Borba kopt de bal weg. Klungelig pakt Graaven de bal. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Semmeling passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Graaven de bal. Sephadi rent richting de bal. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Graaven heeft problemen om de bal te vangen. Sephadi rent richting de bal. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Sirnes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sephadi de bal. Sephadi passt de bal met de wreef. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:6

35e minuut.
Sandoval trapt de bal weg van het doel. Baranowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Remela de bal. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Graaven verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Graaven, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Graaven speelt de bal door. Klungelig pakt Sephadi de bal. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:7

38e minuut.
Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu geeft de bal voor. Graaven is nu in balbezit. Graaven draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sephadi geeft de bal voor. Sandoval speelt de bal door. Grozăvescu kopt de bal weg. Sephadi kan de bal niet met de borst controleren. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Sandoval bokst de bal weg.

43e minuut.
Semmeling met een sublieme pass. Sephadi rent richting de bal. Sephadi passt de bal in één keer door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 83%, A.F.Bets 17%.
new cyte - A.F.Bets 0:7

49e minuut.
Baranowski onderschept slim de pass. Baranowski speelt de bal door. Grozăvescu met een sublieme pass. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Semmeling kopt de bal weg. Grozăvescu rent richting de bal. Grozăvescu speelt de bal door. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sandoval trapt de bal weg van het doel. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu passt de bal met de wreef. Graaven is nu in balbezit. Graaven draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Ingerslev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingerslev geeft een hoge lob. Graaven kopt de bal weg. Daar is Sephadi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sephadi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Sergipano probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borba neemt de hoekschop. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Borba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graaven is nu in balbezit. Graaven geeft de bal voor. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Borba geeft een hoge lob. Graaven rent richting de bal. Graaven passt de bal in één keer door. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi haalt uit met een fantastische trap. Sandoval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Semmeling rent richting de bal. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. Sandoval maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:8

64e minuut.
Píccolo met een sublieme pass. Daar is Baranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semmeling rent richting de bal. Semmeling speelt de bal door. Grozăvescu geeft een hoge lob. Sandoval bokst de bal weg. Graaven rent richting de bal. Graaven draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:9

65e minuut.
Remela is nu in balbezit. Graaven onderschept slim de pass. Graaven passt de bal met de wreef. Sephadi is nu in balbezit. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Semmeling rent richting de bal. Semmeling geeft een hoge lob. Daar is Xereu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sephadi rent richting de bal. Sephadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kwaśnik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Borba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borba speelt de bal door. Kwaśnik met een sublieme pass. Graaven rent richting de bal. Graaven schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Zornetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baranowski rent richting de bal. Baranowski geeft de bal voor. Graaven bereikt de bal nog maar net als eerste. Graaven schiet op doel. Sandoval probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:10

78e minuut.
Argirov komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Argirov kopt de bal weg. Zornetta geeft een hoge lob. Sirnes kopt de bal weg. Graaven is nu in balbezit. Graaven geeft de bal voor. Sandoval probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sirnes passt de bal in één keer door. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu speelt de bal door. Graaven is nu in balbezit. Graaven haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:11

88e minuut.
Kwaśnik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Graaven de bal. Semmeling bereikt de bal nog maar net als eerste. Semmeling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
new cyte - A.F.Bets 0:12

90e minuut.
Grozăvescu springt en kopt de bal. Daar is Zornetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zornetta geeft de bal voor. Klungelig pakt Semmeling de bal. Semmeling haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: new cyte 86%, A.F.Bets 14%.
new cyte - A.F.Bets 0:12