Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONSHOW94 Santa Cruz FC1
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.4
hopeless Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


34e minuut.
Rosa geeft een hoge lob. Porsche kopt de bal weg. Klungelig pakt Júnior de bal. Castelo Branco is nu in balbezit. Castelo Branco passt de bal in één keer door. Milos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Itaqui onderschept slim de pass. Itaqui speelt de bal door. Amorim rent richting de bal. Amorim draait met de bal, schiet en ... Milos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Itaqui kan de bal niet met de borst controleren. Lenzo rent richting de bal. Itaqui maakt een afschuwelijke overtreding. Itaqui krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Porsche onderschept slim de pass. Porsche met een sublieme pass. Júnior is nu in balbezit. Castelo Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Castelo Branco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONSHOW94 58%, Santa Cruz FC1 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RONSHOW94 - Santa Cruz FC1 0:0

50e minuut.
Porsche onderschept slim de pass. Porsche passt de bal zonder na te denken. Amorim rent richting de bal. Amorim schiet op doel. Castelo Branco kopt de bal weg. Milos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Itaqui met een sublieme pass. de Santana is nu in balbezit. Amorim rent richting de bal. Amorim schiet op doel. Milos probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lenzo passt de bal met de wreef. de Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. de Santana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Amorim de bal. Amorim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Itaqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia verovert de bal door een tackle van achteren. Pacheco rent richting de bal. Colméia rent richting de bal. Colméia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Castelo Branco geeft de bal voor. Castor krijgt zijn hoofd ertegen. Custódio kopt de bal weg. Amorim rent richting de bal. Amorim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pascoal verovert de bal door een tackle van achteren. Pascoal speelt de bal door. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONSHOW94 53%, Santa Cruz FC1 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RONSHOW94 - Santa Cruz FC1 0:0