Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizona United F.C. WorkmanS
Batman Tactiek Tática 2
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
31 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 30.1
very good Schieten average
excellent Passen average
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Simplício probeert naar een medespeler te passen. Quluzadə rent richting de bal. Quluzadə met een sublieme pass. Sartre rent richting de bal. Sartre draait met de bal, schiet en ... Paal! Rasenak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel. Rasenak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Véron de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Simplício zal de hoekschop nemen. Quluzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Vargha passt de bal met de wreef. Struś is nu in balbezit. Struś geeft een hoge lob. Sartre is nu in balbezit. Sartre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Trębicki rent richting de bal. Trębicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Jordan de bal. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Fiček onderschept slim de pass. Fiček probeert naar een medespeler te passen. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ... Rasenak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiček met de inworp. Trębicki rent richting de bal. Trębicki draait met de bal, schiet en ... Trică probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fiume kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tricolor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - WorkmanS 0:1

22e minuut.
Jaqueta Amarela geeft een lange en hoge pass. Sartre heeft problemen om de bal te vangen. Engonga rent richting de bal. Sartre onderschept slim de pass. Sartre schiet op doel. Rasenak bokst de bal weg.

24e minuut.
González Menéndez geeft een lange en hoge pass. Sartre is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Harri. Harri krijgt een gele kaart. Sartre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jaqueta Amarela met een snel genomen vrije trap. Sartre krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arizona United F.C. - WorkmanS 1:1

27e minuut.
Klungelig pakt Trębicki de bal. Simplício rent richting de bal. Simplício geeft een lange en hoge pass. Gușea is nu in balbezit. Gușea schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Tricolor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kotsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estebaranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Estebaranz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Estebaranz heeft problemen om de bal te vangen. Kotsch rent richting de bal. Kotsch geeft een lange en hoge pass. Fernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vargha geeft een lange en hoge pass. Gușea rent richting de bal. Véron rent richting de bal. Gușea onderschept slim de pass. Gușea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - WorkmanS 2:1

37e minuut.
Estebaranz met een sublieme pass. Fernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə begaat een overtreding. Quluzadə krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Jaqueta Amarela met een sublieme pass. Sartre rent richting de bal. Engonga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Engonga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona United F.C. 46%, WorkmanS 54%.
Arizona United F.C. - WorkmanS 2:1

50e minuut.
Simplício met een snelle inworp. Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə met een sublieme pass. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Simplício rent richting de bal. Simplício passt de bal zonder na te denken. Quluzadə geeft een hoge lob. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Simplício speelt de bal door. Daar is Tekiray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea rent richting de bal. Simplício bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quluzadə met de inworp. Simplício met een sublieme pass. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Engonga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaqueta Amarela met een snelle inworp. Sartre is nu in balbezit. Sartre draait met de bal, schiet en ... Paal! Gușea rent richting de bal. Tekiray is nu in balbezit. Gușea onderschept slim de pass. Gușea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - WorkmanS 3:1

81e minuut.
Kotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Simplício onderschept slim de pass. Gușea is nu in balbezit. Gușea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - WorkmanS 4:1

88e minuut.
Fiček geeft de bal voor. Daar is Jaqueta Amarela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaqueta Amarela passt de bal zonder na te denken. Sartre rent richting de bal. Sartre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kotsch passt de bal met de wreef. González Menéndez rent richting de bal. González Menéndez geeft een lange en hoge pass. Gușea rent richting de bal. Gușea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona United F.C. 39%, WorkmanS 61%.
Arizona United F.C. - WorkmanS 4:1