Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beira Mar F.C BSCO S.E
VELHO LUXA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
24 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
32.4 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten weak
poor Passen poor
adequate Verdedigen poor


13e minuut.
Pereira rent richting de bal. Machida verovert de bal door een tackle van achteren. Garrido schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Garrido moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Garrido schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. René zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dida geeft een hoge lob. Quang Ðức kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - BSCO S.E 1:0

20e minuut.
Machida is nu in balbezit. Preguiça bereikt de bal nog maar net als eerste. Machida begaat een overtreding. Machida krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Quang Ðức passt de bal met de wreef. Gómez Bracho rent richting de bal. Gómez Bracho passt de bal met de wreef. Quang Ðức rent richting de bal. Quang Ðức schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Borba is nu in balbezit. Quang Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Ðức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - BSCO S.E 2:0

25e minuut.
Machida is nu in balbezit. Machida geeft een lange en hoge pass. Daar is Ameli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - BSCO S.E 3:0

28e minuut.
Avelino onderschept slim de pass. Avelino speelt de bal door. René met een sublieme pass. Quang Ðức rent richting de bal. Quang Ðức draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
René bereikt de bal nog maar net als eerste. René speelt de bal door. Kovačev geeft een lange en hoge pass. Gómez Bracho is nu in balbezit. Gómez Bracho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bureau kopt de bal weg. Klungelig pakt Gómez Bracho de bal. Gómez Bracho speelt de bal door. Quang Ðức is nu in balbezit. Quang Ðức schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - BSCO S.E 4:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pekelník komt het veld opgelopen. Mendolaro komt het veld opgelopen. Abell komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Bureau probeert naar een medespeler te passen. Kovačev met een sublieme pass. Mendolaro met een sublieme pass. Daar is Gómez Bracho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Bracho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beira Mar F.C 14%, BSCO S.E 86%.
Beira Mar F.C - BSCO S.E 4:0

48e minuut.
Borba met een harde bal richting middenveld. Cabral kopt de bal weg. Inworp. René zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekelník geeft de bal voor. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Quang Ðức geeft een lange en hoge pass. Preguiça is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abell. Abell krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Pekelník geeft een lange en hoge pass. Mendolaro met een sublieme pass. Gómez Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Bracho haalt uit met een fantastische trap. Werner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - BSCO S.E 5:0

64e minuut.
Kovačev verovert de bal door een tackle van achteren. Kovačev passt de bal in één keer door. Mendolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Quang Ðức de bal. Quang Ðức schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Abell bereikt de bal nog maar net als eerste. Abell met een sublieme pass. Gómez Bracho is nu in balbezit. Gómez Bracho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - BSCO S.E 6:0

70e minuut.
Ruas is nu in balbezit. Gómez Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Bracho passt de bal zonder na te denken. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - BSCO S.E 7:0

72e minuut.
Quang Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Ðức speelt de bal door. Gómez Bracho is nu in balbezit. Mendolaro is nu in balbezit. Mendolaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mendolaro speelt de bal door. Gómez Bracho is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preguiça. Preguiça krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Dalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Abell rent richting de bal. Abell probeert naar een medespeler te passen. Gómez Bracho rent richting de bal. Gómez Bracho schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Bureau de bal. Bureau passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kovačev de bal. Cabral onderschept slim de pass. Cabral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Mendolaro geeft een lange en hoge pass. Gómez Bracho probeert de bal aan de voet te houden. Quang Ðức rent richting de bal. Quang Ðức haalt uit met een fantastische trap. Werner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - BSCO S.E 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beira Mar F.C 25%, BSCO S.E 75%.
Beira Mar F.C - BSCO S.E 8:0