Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Os Inconvenientes BR Arizona United F.C.
1 Tactiek Batman
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten adequate
weak Passen solid
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Vilas-Boas probeert naar een medespeler te passen. Jaqueta Amarela is nu in balbezit. Jaqueta Amarela passt de bal zonder na te denken. Daar is Cabelo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabelo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lessa is nu in balbezit. Lessa passt de bal zonder na te denken. Tricolor geeft een hoge lob. Sartre is nu in balbezit. Sartre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vilas-Boas heeft problemen om de bal te vangen. Cabelo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Valentin met een sublieme pass. Jaqueta Amarela is nu in balbezit. Fiúza rent richting de bal. Jaqueta Amarela onderschept slim de pass. Jaqueta Amarela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Damato rent richting de bal. Trică bereikt de bal nog maar net als eerste. Damato verovert de bal door een tackle van achteren. Damato draait met de bal, schiet en ... Fiume probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Os Inconvenientes BR - Arizona United F.C. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Inconvenientes BR 62%, Arizona United F.C. 38%.
Os Inconvenientes BR - Arizona United F.C. 1:0

48e minuut.
González Menéndez speelt de bal door. Jaqueta Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiúza verovert de bal door een tackle van achteren. Valentin is nu in balbezit. Valentin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Sarrafo rent richting de bal. Simplício onderschept slim de pass. Simplício met een sublieme pass. Sartre is nu in balbezit. Sartre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Redmond rent richting de bal. Valentin is nu in balbezit. Redmond tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Redmond krijgt een gele kaart. Valentin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. González Menéndez met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Godinho geeft een hoge lob. Simplício kopt de bal weg. Vilas-Boas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre verovert de bal door een tackle van achteren. Sartre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Damato raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dragão komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Vilas-Boas is nu in balbezit. Vilas-Boas met een sublieme pass. Sartre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre draait met de bal, schiet en ... Fiúza heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Os Inconvenientes BR - Arizona United F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Os Inconvenientes BR 47%, Arizona United F.C. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Os Inconvenientes BR - Arizona United F.C. 1:1