Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arizona United F.C. Beira Mar F.C
Batman Tactiek VELHO LUXA
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 33.3
zeer goed Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Gușea onderschept slim de pass. Simplício geeft een lange en hoge pass. Gușea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sartre rent richting de bal. Sartre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Beira Mar F.C 1:0

10e minuut.
Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea speelt de bal door. Sartre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre haalt uit met een fantastische trap. Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Beira Mar F.C 2:0

16e minuut.
Simplício met een snelle inworp. Klungelig pakt Quluzadə de bal. Quluzadə probeert naar een medespeler te passen. Jaqueta Amarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaqueta Amarela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Dida geeft de bal voor. Sartre kopt de bal weg. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Beira Mar F.C 3:0

19e minuut.
Jaqueta Amarela speelt de bal door. Vargha rent richting de bal. Vargha geeft een lange en hoge pass. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap. Castillo bokst de bal weg. Daar is Kovačev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea is nu in balbezit. Gușea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
René bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaqueta Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Jaqueta Amarela met een sublieme pass. Sartre rent richting de bal. Sartre schiet op doel. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Jaqueta Amarela passt de bal zonder na te denken. Sartre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre geeft de bal voor. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Quluzadə passt de bal zonder na te denken. Simplício is nu in balbezit. Simplício passt de bal zonder na te denken. Daar is Gușea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gușea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Beira Mar F.C 4:0

33e minuut.
Daar is Gómez Bracho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez Bracho passt de bal zonder na te denken. Kovačev is nu in balbezit. Gușea onderschept slim de pass. Gușea draait met de bal, schiet en ... Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sartre rent richting de bal. Sartre draait met de bal, schiet en ... Castillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Quiquinato passt de bal in één keer door. Vargha rent richting de bal. Vargha geeft een lange en hoge pass. Gușea is nu in balbezit. Gușea schiet op doel. Castillo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simplício geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sartre krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Malaquias de bal onder controle te krijgen. Castillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Beira Mar F.C 5:0

39e minuut.
Quiquinato met een sublieme pass. Dida rent richting de bal. Dida met een sublieme pass. Klungelig pakt Quang Ðức de bal. Quang Ðức draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Simplício passt de bal in één keer door. Tricolor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tricolor geeft de bal voor. Gușea is nu in balbezit. Gușea draait met de bal, schiet en ... Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona United F.C. 50%, Beira Mar F.C 50%.
Arizona United F.C. - Beira Mar F.C 5:0

46e minuut.
Abell komt het veld opgelopen. Mendolaro komt het veld opgelopen. Pekelník komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Sartre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre schiet op doel. Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Beira Mar F.C 6:0

69e minuut.
Kovačev verovert de bal door een tackle van achteren. González Menéndez rent richting de bal. González Menéndez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kovačev de bal onder controle te krijgen. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bureau neemt vlug de vrije trap. Tricolor geeft een hoge lob. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel. Castillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arizona United F.C. - Beira Mar F.C 7:0

82e minuut.
Bureau heeft problemen om de bal te vangen. Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə passt de bal in één keer door. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arizona United F.C. 55%, Beira Mar F.C 45%.
Arizona United F.C. - Beira Mar F.C 7:0