Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PalmeirasEC Interior Boracéia
Normal Tactiek BM
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 43.5
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Adão is nu in balbezit. Lesoto verovert de bal door een tackle van achteren. Lesoto speelt de bal door. Cigano rent richting de bal. Cigano haalt uit met een fantastische trap. Hernandez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Lesoto rent richting de bal. Daar is Lesoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesoto passt de bal in één keer door. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Moterani geeft een hoge lob. Daar is Rêgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cigano rent richting de bal. Cigano schiet op doel. Hernandez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Interior Boracéia 0:1

10e minuut.
de Azevedo rent richting de bal. de Azevedo passt de bal zonder na te denken. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesoto rent richting de bal. Lesoto draait met de bal, schiet en ... Hernandez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cigano rent richting de bal. Cigano schiet op doel. Hernandez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hernandez trapt de bal weg. Moterani kopt de bal weg. Daar is Hernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesoto schiet op doel. Hernandez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Pardal bereikt de bal nog maar net als eerste. de Azevedo onderschept slim de pass. de Azevedo speelt de bal door. Daar is Cigano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cigano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Hernandes met een snelle inworp. Adão bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesoto met een sublieme pass. Cigano rent richting de bal. Cigano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Interior Boracéia 0:2

28e minuut.
Lesoto rent richting de bal. Lesoto passt de bal zonder na te denken. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. de Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Azevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Matias bereikt de bal nog maar net als eerste. Melodia verovert de bal door een tackle van achteren. Melodia met een sublieme pass. Imperador is nu in balbezit. Imperador geeft een hoge lob. Hernandez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hernandez trapt de bal weg van het doel. Imperador kan de bal niet met de borst controleren. Imperador geeft een lange en hoge pass. de Azevedo rent richting de bal. de Azevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Mainardi is nu in balbezit. Mainardi probeert naar een medespeler te passen. Lesoto is nu in balbezit. Lesoto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Interior Boracéia 0:3

41e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Melodia bereikt de bal nog maar net als eerste. Melodia speelt de bal door. de Azevedo is nu in balbezit. de Azevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Lesoto verovert de bal door een tackle van achteren. Lesoto probeert naar een medespeler te passen. de Azevedo is nu in balbezit. de Azevedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Salgado met een harde bal richting middenveld. Moterani kopt de bal weg. Cigano is nu in balbezit. Cigano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PalmeirasEC 74%, Interior Boracéia 26%.
PalmeirasEC - Interior Boracéia 0:3

53e minuut.
Rêgo is nu in balbezit. Cigano onderschept slim de pass. Cigano passt de bal met de wreef. de Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Azevedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Interior Boracéia 0:4

54e minuut.
Lesoto passt de bal met de wreef. Ramos met een sublieme pass. de Azevedo met een sublieme pass. Lesoto is nu in balbezit. Lesoto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ramos met een snelle inworp. Moterani rent richting de bal. Moterani passt de bal zonder na te denken. de Azevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. de Azevedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Moterani kopt de bal weg. Daar is Lesoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesoto probeert naar een medespeler te passen. de Azevedo is nu in balbezit. de Azevedo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cigano passt de bal zonder na te denken. de Azevedo rent richting de bal. de Azevedo schiet op doel. Hernandez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Interior Boracéia 0:5

76e minuut.
de Azevedo passt de bal zonder na te denken. Moterani is nu in balbezit. Moterani geeft een hoge lob. Cigano is nu in balbezit. Cigano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Interior Boracéia 0:6

84e minuut.
Moterani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melodia is nu in balbezit. Melodia passt de bal in één keer door. Cigano rent richting de bal. Cigano schiet op doel. Hernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Imperador rent richting de bal. Imperador passt de bal in één keer door. de Azevedo speelt de bal door. Cigano heeft problemen om de bal te vangen. Cigano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PalmeirasEC 66%, Interior Boracéia 34%.
PalmeirasEC - Interior Boracéia 0:6