Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WorkmanS BSCO S.E
Tática 2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 22.2
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Ameli geeft een lange en hoge pass. Cabral probeert de bal aan de voet te houden. Trębicki met een sublieme pass. Fernando is nu in balbezit. Fernando schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Werner trapt de bal weg. Harri kopt de bal weg. Fernando is nu in balbezit. Fernando haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - BSCO S.E 1:0

17e minuut.
Trębicki onderschept slim de pass. Estebaranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trębicki probeert naar een medespeler te passen. Fernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ameli rent richting de bal. Fernando verovert de bal door een tackle van achteren. Borba is nu in balbezit. Fernando onderschept slim de pass. Fernando haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - BSCO S.E 2:0

36e minuut.
Pereira passt de bal in één keer door. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral met een sublieme pass. Ruas rent richting de bal. Ruas haalt uit met een fantastische trap. Rasenak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Véron bereikt de bal nog maar net als eerste. Véron geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereira met een snelle inworp. Cabral geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pereira is nu in balbezit. Kotsch onderschept slim de pass. Kotsch speelt de bal door. Estebaranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Estebaranz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - BSCO S.E 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WorkmanS 40%, BSCO S.E 60%.
WorkmanS - BSCO S.E 3:0

66e minuut.
Trębicki is nu in balbezit. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino passt de bal zonder na te denken. Estebaranz is nu in balbezit. Estebaranz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - BSCO S.E 4:0

70e minuut.
Fernando onderschept slim de pass. Fernando schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dalmaz de bal onder controle te krijgen. Estebaranz is nu in balbezit. Estebaranz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Fernando haalt uit met een fantastische trap. Daar is Preguiça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estebaranz rent richting de bal. Estebaranz draait met de bal, schiet en ... Werner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - BSCO S.E 5:0

85e minuut.
Preguiça passt de bal in één keer door. Inworp. Kotsch met een snelle inworp. Trębicki is nu in balbezit. Trębicki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - BSCO S.E 6:0

85e minuut.
Cabral met een sublieme pass. Ruas is nu in balbezit. Ruas passt de bal zonder na te denken. Fernando bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernando draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Kotsch speelt de bal door. Estebaranz is nu in balbezit. Trębicki is nu in balbezit. Estebaranz bereikt de bal nog maar net als eerste. Estebaranz haalt uit met een fantastische trap. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WorkmanS 32%, BSCO S.E 68%.
WorkmanS - BSCO S.E 6:0