Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Power Soccer Flamengoimperio
Tiki-taka Tactiek 541
65% Balbezit 35%
12% Spel op eigen helft 88%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 14.4
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


8e minuut.
Cargill passt de bal met de wreef. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea met een sublieme pass. Magakis rent richting de bal. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 1:0

9e minuut.
Brykała onderschept slim de pass. Brykała probeert naar een medespeler te passen. Pantea rent richting de bal. Pantea schiet op doel. Valença probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Tuzcu geeft een lange en hoge pass. Pantea kopt de bal weg. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis draait met de bal, schiet en ... Francelino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vasconcelos kopt de bal weg. Klungelig pakt Poćwiardowski de bal. Poćwiardowski probeert naar een medespeler te passen. Magakis rent richting de bal. Magakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valença bereikt de bal nog maar net als eerste. Valença geeft een hoge lob. Cargill probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Yijia onderschept slim de pass. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała passt de bal in één keer door. Magakis rent richting de bal. Magakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vega kopt de bal weg. Yijia speelt de bal door. Pantea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 2:0

35e minuut.
Yijia probeert naar een medespeler te passen. Pantea rent richting de bal. Pantea passt de bal in één keer door. Magakis rent richting de bal. Magakis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Yijia geeft de bal voor. Nobel is nu in balbezit. Busoiu onderschept slim de pass. Brykała rent richting de bal. Brykała haalt uit met een fantastische trap. Francelino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Yijia is nu in balbezit. Yijia passt de bal met de wreef. Brocador bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała verovert de bal door een tackle van achteren. Brykała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vasconcelos geeft een lange en hoge pass. Judek geeft een hoge lob. Daar is Valença, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magakis is nu in balbezit. Magakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 18%, Flamengoimperio 82%.
Power Soccer - Flamengoimperio 3:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busoiu met de inworp. Nobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała onderschept slim de pass. Brykała geeft de bal voor. Francelino bokst de bal weg.

53e minuut.
Pantea is nu in balbezit. Vega is nu in balbezit. Forni verovert de bal door een tackle van achteren. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea geeft een hoge lob. Francelino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Magakis is nu in balbezit. Magakis passt de bal in één keer door. Pantea is nu in balbezit. Pantea schiet op doel. Francelino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 4:0

57e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Francelino niet meer kan verder spelen.

60e minuut.
Poćwiardowski probeert naar een medespeler te passen. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea passt de bal zonder na te denken. Magakis rent richting de bal. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 5:0

62e minuut.
Pantea passt de bal met de wreef. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała rent richting de bal. Magakis rent richting de bal. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 6:0

64e minuut.
Brykała probeert de bal aan de voet te houden. Brocador rent richting de bal. Brocador speelt de bal door. Forni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Severo trapt de bal weg van het doel. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała passt de bal zonder na te denken. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vasconcelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijia onderschept slim de pass. Magakis probeert naar een medespeler te passen. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 7:0

69e minuut.
Yijia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Forni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forni met een sublieme pass. Brykała rent richting de bal. Brykała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Severo probeert de bal aan de voet te houden. Pantea is nu in balbezit. Valença is nu in balbezit. Pantea verovert de bal door een tackle van achteren. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 8:0

74e minuut.
Magakis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Francelino komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Pantea passt de bal zonder na te denken. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała passt de bal met de wreef. Pantea is nu in balbezit. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 9:0

79e minuut.
Pantea rent richting de bal. Forni is nu in balbezit. Forni passt de bal in één keer door. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Francelino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yijia passt de bal in één keer door. Pantea is nu in balbezit. Pantea probeert naar een medespeler te passen. Francelino is nu in balbezit. Francelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 10:0

84e minuut.
Yijia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijia passt de bal zonder na te denken. Brykała rent richting de bal. Brykała draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Francelino de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 11:0

86e minuut.
Brykała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yijia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijia probeert naar een medespeler te passen. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 12:0

86e minuut.
Malzoni met een sublieme pass. Correia is nu in balbezit. Francelino probeert naar een medespeler te passen. Pantea is nu in balbezit. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 13:0

89e minuut.
Vega is nu in balbezit. Pantea onderschept slim de pass. Pantea speelt de bal door. Daar is Francelino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francelino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Severo trapt de bal weg. Klungelig pakt Forni de bal. Forni probeert naar een medespeler te passen. Francelino is nu in balbezit. Francelino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Flamengoimperio 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 7%, Flamengoimperio 93%.
Power Soccer - Flamengoimperio 14:0