Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beira Mar F.C WorkmanS
VELHO LUXA Tactiek Tática 2
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 5
32.6 gemiddelde waardering 29.1
matig Schieten matig
slecht Passen zwak
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Quiquinato maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Engonga verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Bracho is nu in balbezit. Gómez Bracho schiet op doel. Rasenak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Quiquinato passt de bal in één keer door. Kotsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotsch probeert naar een medespeler te passen. Estebaranz is nu in balbezit. Estebaranz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Harri bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão verovert de bal door een tackle van achteren. Plutão speelt de bal door. Gómez Bracho is nu in balbezit. Gómez Bracho draait met de bal, schiet en ... Rasenak bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Plutão rent richting de bal. Plutão passt de bal zonder na te denken. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức haalt uit met een fantastische trap. Rasenak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fernando rent richting de bal. Bureau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bureau geeft een lange en hoge pass. Gómez Bracho is nu in balbezit. Gómez Bracho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
René is nu in balbezit. Jordan is nu in balbezit. Jordan geeft een hoge lob. René probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiquinato geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. Pekelník komt het veld opgelopen. Mendolaro komt het veld opgelopen. Abell komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beira Mar F.C 33%, WorkmanS 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beira Mar F.C - WorkmanS 0:0

48e minuut.
Bureau geeft een lange en hoge pass. Abell rent richting de bal. Abell geeft een lange en hoge pass. Quang Ðức is nu in balbezit. Quang Ðức draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Tekiray maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fernando controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bureau neemt vlug de vrije trap. Gómez Bracho is nu in balbezit. Gómez Bracho schiet op doel. Rasenak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - WorkmanS 1:0

59e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Quiquinato geeft de bal voor. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - WorkmanS 2:0

62e minuut.
Tekiray is nu in balbezit. Tekiray geeft de bal voor. Pekelník bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekelník geeft de bal voor. Quang Ðức rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mendolaro is nu in balbezit. Gómez Bracho rent richting de bal. Mendolaro rent richting de bal. Mendolaro draait met de bal, schiet en ... Rasenak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Engonga rent richting de bal. Abell onderschept slim de pass. Abell passt de bal met de wreef. Mendolaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendolaro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beira Mar F.C 29%, WorkmanS 71%.
Beira Mar F.C - WorkmanS 2:0