Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BSCO S.E Arizona United F.C.
Normal Tactiek Batman
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 46.1
average Schieten excellent
poor Passen excellent
poor Verdedigen average


1e minuut.
Garrido rent richting de bal. Sartre onderschept slim de pass. Quluzadə geeft een hoge lob. Gușea heeft problemen om de bal te vangen. Gușea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Quluzadə speelt de bal door. Gușea rent richting de bal. Gușea passt de bal in één keer door. Sartre heeft problemen om de bal te vangen. Sartre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Dalmaz trapt de bal weg van het doel. Quluzadə kopt de bal weg. Gușea rent richting de bal. Gușea schiet op doel. Werner bokst de bal weg.

8e minuut.
Sartre is nu in balbezit. Sartre passt de bal zonder na te denken. Borba is nu in balbezit. Gușea verovert de bal door een tackle van achteren. Gușea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Simplício rent richting de bal. Simplício passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sartre de bal. Gușea is nu in balbezit. Gușea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Jaqueta Amarela passt de bal met de wreef. Quluzadə rent richting de bal. Quluzadə passt de bal met de wreef. Sartre is nu in balbezit. Sartre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Werner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Borba de bal. Gușea rent richting de bal. Gușea schiet op doel. Paal!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Werner trapt de bal weg. Simplício kopt de bal weg. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Jaqueta Amarela verovert de bal door een tackle van achteren. Jaqueta Amarela passt de bal in één keer door. Borba onderschept slim de pass. Gușea rent richting de bal. Gușea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dalmaz trapt de bal weg van het doel. Quluzadə controleert de bal met de borst. Quluzadə passt de bal in één keer door. Sartre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre schiet op doel. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSCO S.E - Arizona United F.C. 0:1

27e minuut.
Quluzadə passt de bal in één keer door. Daar is Simplício, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simplício speelt de bal door. Gușea is nu in balbezit. Gușea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSCO S.E - Arizona United F.C. 0:2

30e minuut.
Jaqueta Amarela passt de bal zonder na te denken. Gușea rent richting de bal. Gușea speelt de bal door. Sartre is nu in balbezit. Sartre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Struś kopt de bal weg. Quluzadə heeft problemen om de bal te vangen. Jaqueta Amarela met een sublieme pass. Sartre rent richting de bal. Sartre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Jaqueta Amarela kopt de bal weg. Sartre probeert naar een medespeler te passen. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ... Werner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Zidane probeert naar een medespeler te passen. Struś rent richting de bal. Struś geeft een lange en hoge pass. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BSCO S.E - Arizona United F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSCO S.E 76%, Arizona United F.C. 24%.
BSCO S.E - Arizona United F.C. 0:3

47e minuut.
Quluzadə met een snelle inworp. Daar is Simplício, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simplício geeft een hoge lob. Sartre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Vargha geeft een lange en hoge pass. Gușea kopt de bal weg. Gușea is nu in balbezit. Gușea draait met de bal, schiet en ... Borba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Jaqueta Amarela is nu in balbezit. Jaqueta Amarela met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Preguiça de bal onder controle te krijgen. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Gușea is nu in balbezit. Gușea geeft een hoge lob. Jaqueta Amarela rent richting de bal. Sartre is nu in balbezit. Sartre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BSCO S.E - Arizona United F.C. 0:4

67e minuut.
Jaqueta Amarela passt de bal zonder na te denken. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea probeert naar een medespeler te passen. Sartre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Ruas passt de bal met de wreef. Vargha is nu in balbezit. Pereira maakt een afschuwelijke overtreding. Pereira krijgt een gele kaart. Vargha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vargha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gușea rent richting de bal. Gușea haalt uit met een fantastische trap. Werner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ... Werner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BSCO S.E - Arizona United F.C. 0:5

74e minuut.
Dalmaz met een sublieme pass. González Menéndez met een sublieme pass. Gușea is nu in balbezit. Simplício is nu in balbezit. Simplício schiet op doel. Werner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Werner speelt de bal door. González Menéndez bereikt de bal nog maar net als eerste. González Menéndez passt de bal in één keer door. Simplício rent richting de bal. Simplício geeft de bal voor. Werner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea met een sublieme pass. Sartre rent richting de bal. Sartre haalt uit met een fantastische trap. Werner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BSCO S.E - Arizona United F.C. 0:6

84e minuut.
Jaqueta Amarela met een sublieme pass. Sartre bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz probeert naar een medespeler te passen. Gușea is nu in balbezit. Gușea draait met de bal, schiet en ... Werner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
BSCO S.E - Arizona United F.C. 0:7

89e minuut.
Sartre is nu in balbezit. Sartre passt de bal zonder na te denken. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sartre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gușea rent richting de bal. Gușea schiet op doel. Werner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BSCO S.E 77%, Arizona United F.C. 23%.
BSCO S.E - Arizona United F.C. 0:7