Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Power Soccer Arizona United F.C.
Tiki-taka Tactiek Batman
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.6 gemiddelde waardering 42.5
adequate Schieten good
average Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Quluzadə rent richting de bal. Pantea onderschept slim de pass. Pantea passt de bal in één keer door. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Fischer met een sublieme pass. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. González Menéndez rent richting de bal. Magakis rent richting de bal. Magakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
González Menéndez rent richting de bal. González Menéndez met een sublieme pass. Simplício probeert naar een medespeler te passen. Gușea rent richting de bal. Gușea draait met de bal, schiet en ... Márialigeti bokst de bal weg.

28e minuut.
Quluzadə met een snelle inworp. Simplício rent richting de bal. Met opzet legt Fischer zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fischer naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Yijia geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaqueta Amarela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quluzadə met een sublieme pass. Gușea rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 34%, Arizona United F.C. 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Power Soccer - Arizona United F.C. 0:0

47e minuut.
Vargha geeft een lange en hoge pass. Judek rent richting de bal. Judek probeert naar een medespeler te passen. Busoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Busoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Fiume verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Forni zal de hoekschop nemen. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis draait met de bal, schiet en ... Fiume kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Magakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Simplício geeft een hoge lob. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Arizona United F.C. 0:1

62e minuut.
Doeltrap. Sartre komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Quluzadə rent richting de bal. Quluzadə geeft een hoge lob. Gușea kopt de bal weg. Sartre is nu in balbezit. Sartre geeft een lange en hoge pass. Márialigeti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Forni speelt de bal door. Nikolaidis is nu in balbezit. Gușea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea schiet op doel. Márialigeti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Arizona United F.C. 0:2

89e minuut.
Jaqueta Amarela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gușea is nu in balbezit. Yijia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yijia krijgt een gele kaart. Gușea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gușea kan niet meer verder spelen. Valentin komt het veld opgelopen. Sartre legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sartre rent richting de bal. Sartre haalt uit met een fantastische trap. Márialigeti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Simplício neemt de hoekschop. Valentin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 45%, Arizona United F.C. 55%.
Power Soccer - Arizona United F.C. 0:2