Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WorkmanS Power Soccer
Tática 1 Tactiek Tiki-taka
36% Balbezit 64%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 34
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 37.6
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Jaśko rent richting de bal. Busoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pierrick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pierrick krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Busoiu rent richting de bal. Busoiu probeert naar een medespeler te passen. Sęp bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea onderschept slim de pass. Pantea schiet op doel. Parys bokst de bal weg.

15e minuut.
Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis probeert naar een medespeler te passen. Pantea rent richting de bal. Pantea schiet op doel. Parys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Magakis rent richting de bal. Magakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - Power Soccer 0:1

16e minuut.
Tavares passt de bal in één keer door. Wiśniowski is nu in balbezit. Wiśniowski passt de bal met de wreef. Pantea rent richting de bal. Pantea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zé Maria rent richting de bal. Magakis onderschept slim de pass. Magakis passt de bal zonder na te denken. Pantea rent richting de bal. Pantea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - Power Soccer 0:2

21e minuut.
Forni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busoiu heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaśko. Jaśko krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Rabanete verovert de bal door een tackle van achteren. Rabanete geeft de bal voor. Klungelig pakt Gravdal de bal. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Forni passt de bal in één keer door. Tavares rent richting de bal. Furlan rent richting de bal. Furlan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - Power Soccer 1:2

27e minuut.
Busoiu verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pierrick. Busoiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Magakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jaśko de bal. Busoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Busoiu haalt uit met een fantastische trap. Jaśko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pantea rent richting de bal. Pantea schiet op doel. Parys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Magakis probeert naar een medespeler te passen. Nikolaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis speelt de bal door. Pantea is nu in balbezit. Pantea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Jaśko probeert de bal met de borst te controleren. Busoiu rent richting de bal. Pantea rent richting de bal. Pantea schiet op doel. Parys probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - Power Soccer 1:3

37e minuut.
Klungelig pakt Pantea de bal. Pierrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pantea krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Brykała probeert naar een medespeler te passen. Magakis is nu in balbezit. Magakis passt de bal met de wreef. Pantea is nu in balbezit. Pantea schiet op doel. Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Nikolaidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magakis is nu in balbezit. Magakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Mancini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WorkmanS - Power Soccer 1:4

45e minuut.
Magakis met een sublieme pass. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis geeft een hoge lob. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WorkmanS 79%, Power Soccer 21%.
WorkmanS - Power Soccer 1:4

47e minuut.
Poćwiardowski geeft een hoge lob. Magakis rent richting de bal. Magakis passt de bal in één keer door. Pantea rent richting de bal. Pantea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Nikolaidis kopt de bal weg. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Sęp rent richting de bal. Pantea verovert de bal door een tackle van achteren. Pantea schiet op doel. Parys kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Rabanete is nu in balbezit. Mancini onderschept slim de pass. Mancini passt de bal in één keer door. Pantea is nu in balbezit. Pantea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sęp rent richting de bal. Magakis verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolaidis met een sublieme pass. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Judek geeft een hoge lob. Magakis is nu in balbezit. Nikolaidis geeft de bal voor. Busoiu is nu in balbezit. Busoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mancini passt de bal met de wreef. Busoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierrick schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pierrick naar de kleedkamers voor een vroege douche.

85e minuut.
Forni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forni speelt de bal door. Pantea rent richting de bal. Pantea haalt uit met een fantastische trap. Wiśniowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nikolaidis geeft een hoge lob. Parys speelt de bal door. Forni kopt de bal weg. Pantea rent richting de bal. Pantea haalt uit met een fantastische trap. Parys verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WorkmanS 76%, Power Soccer 24%.
WorkmanS - Power Soccer 1:4