Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Power Soccer Beira Mar F.C
Tiki-taka Tactiek 442
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 24.6
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Klungelig pakt Forni de bal. Forni met een sublieme pass. Magakis is nu in balbezit. Magakis haalt uit met een fantastische trap. Rinaldo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Malaquias probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pantea neemt de hoekschop. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Magakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magakis passt de bal zonder na te denken. Brykała is nu in balbezit. Brykała draait met de bal, schiet en ... Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Beira Mar F.C 1:0

14e minuut.
Brykała is nu in balbezit. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis met een sublieme pass. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea haalt uit met een fantastische trap. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pantea is nu in balbezit. Forni is nu in balbezit. Forni probeert naar een medespeler te passen. Magakis rent richting de bal. Magakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Yijia speelt de bal door. Klungelig pakt Brykała de bal. Brykała probeert naar een medespeler te passen. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis schiet op doel. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malaquias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brykała is nu in balbezit. Brykała haalt uit met een fantastische trap. Malaquias probeert de bal aan de voet te houden. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Malaquias rent richting de bal. Malaquias geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Magakis draait met de bal, schiet en ... Malaquias probeert de bal aan de voet te houden. Pantea rent richting de bal. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Beira Mar F.C 2:0

27e minuut.
Acerola passt de bal in één keer door. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis haalt uit met een fantastische trap. Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Beira Mar F.C 3:0

28e minuut.
Acerola met een sublieme pass. Daar is Pantea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magakis is nu in balbezit. Magakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Beira Mar F.C 4:0

32e minuut.
Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała is nu in balbezit. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis schiet op doel. Castillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pantea heeft problemen om de bal te vangen. Pantea draait met de bal, schiet en ... Castillo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Beira Mar F.C 5:0

39e minuut.
Yijia onderschept slim de pass. Yijia probeert naar een medespeler te passen. Machida bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis verovert de bal door een tackle van achteren. Magakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Machida is nu in balbezit. Brykała verovert de bal door een tackle van achteren. Magakis rent richting de bal. Magakis haalt uit met een fantastische trap. Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Beira Mar F.C 6:0

45e minuut.
Magakis passt de bal zonder na te denken. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Beira Mar F.C 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 17%, Beira Mar F.C 83%.
Power Soccer - Beira Mar F.C 7:0

52e minuut.
Judek met een sublieme pass. Brykała rent richting de bal. Brykała probeert naar een medespeler te passen. Magakis is nu in balbezit. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Castillo trapt de bal weg van het doel. Yijia kopt de bal weg. Pantea rent richting de bal. Pantea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Machida geeft een hoge lob. Nikolaidis probeert naar een medespeler te passen. Brykała controleert de bal met de borst. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pantea schiet op doel. Castillo speelt de bal door. Forni kopt de bal weg. Pantea is nu in balbezit. Pantea draait met de bal, schiet en ... Castillo bokst de bal weg.

69e minuut.
Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis passt de bal met de wreef. Pantea is nu in balbezit. Pantea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Beira Mar F.C 8:0

70e minuut.
Acerola met een sublieme pass. Pantea rent richting de bal. Pantea heeft problemen om de bal te vangen. Pantea haalt uit met een fantastische trap. Rinaldo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Quiquinato rent richting de bal. Brykała onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brykała zal de hoekschop nemen. Magakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Rinaldo is nu in balbezit. Rinaldo geeft de bal voor. Tuzcu probeert naar een medespeler te passen. Brykała rent richting de bal. Brykała geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Brykała speelt de bal door. Yijia is nu in balbezit. Yijia speelt de bal door. Pantea is nu in balbezit. Pantea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Soccer - Beira Mar F.C 9:0

80e minuut.
Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu geeft een lange en hoge pass. Brykała heeft problemen om de bal te vangen. Magakis is nu in balbezit. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Castillo met een harde bal richting middenveld. Pantea is nu in balbezit. Pantea schiet op doel. Castillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Castillo probeert naar een medespeler te passen. Yijia kopt de bal weg. Klungelig pakt Rinaldo de bal. Brykała is nu in balbezit. Brykała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Brykała speelt de bal door. Nikolaidis is nu in balbezit. Nikolaidis met een sublieme pass. Magakis is nu in balbezit. Magakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Yijia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Francelino komt het veld opgelopen. Castillo trapt de bal weg van het doel. Forni kopt de bal weg. Pantea rent richting de bal. Pantea geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Soccer 21%, Beira Mar F.C 79%.
Power Soccer - Beira Mar F.C 9:0