Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beira Mar F.C Power Soccer
VELHO LUXA Tactiek Tiki-taka
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
31.1 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten good
poor Passen weak
good Verdedigen average


4e minuut.
Tuzcu verovert de bal door een tackle van achteren. Tuzcu passt de bal met de wreef. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea draait met de bal, schiet en ... Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tuzcu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Poćwiardowski de bal. Poćwiardowski passt de bal in één keer door. Forni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Quiquinato geeft een hoge lob. Márialigeti probeert naar een medespeler te passen. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:1

17e minuut.
Pantea rent richting de bal. Forni rent richting de bal. Pantea is nu in balbezit. Pantea haalt uit met een fantastische trap. Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:2

23e minuut.
Malaquias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pantea zal de hoekschop nemen. Brykała rent richting de bal. Brykała draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Pantea rent richting de bal. Pantea draait met de bal, schiet en ... Daar is Malaquias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brykała rent richting de bal. Brykała schiet op doel. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:3

31e minuut.
Yijia met een sublieme pass. Malaquias verovert de bal door een tackle van achteren. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:4

36e minuut.
Pantea passt de bal in één keer door. Magakis is nu in balbezit. Magakis geeft een lange en hoge pass. Busoiu rent richting de bal. Busoiu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Malaquias verovert de bal door een tackle van achteren. Brykała rent richting de bal. Brykała haalt uit met een fantastische trap. Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Yijia is nu in balbezit. Yijia geeft de bal voor. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:5

40e minuut.
Quang Ðức met een sublieme pass. Klungelig pakt Plutão de bal. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beira Mar F.C 63%, Power Soccer 37%.
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:5

46e minuut.
Pekelník komt het veld opgelopen. Mendolaro komt het veld opgelopen. Abell komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Daar is Quiquinato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantea rent richting de bal. Pantea probeert naar een medespeler te passen. Magakis is nu in balbezit. Magakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:6

52e minuut.
Inworp. Francelino met een snelle inworp. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Busoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Busoiu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Forni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forni geeft de bal voor. Magakis is nu in balbezit. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:7

65e minuut.
Quiquinato is nu in balbezit. Quiquinato geeft een lange en hoge pass. Daar is Pantea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pantea haalt uit met een fantastische trap. Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:8

70e minuut.
Busoiu is nu in balbezit. Busoiu geeft een hoge lob. Pantea rent richting de bal. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Castillo rent richting de bal. Castillo geeft een lange en hoge pass. Pantea probeert de bal aan de voet te houden. Forni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:9

79e minuut.
Yijia kopt de bal weg. Quiquinato bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis maakt een afschuwelijke overtreding. Magakis krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Cargill kopt de bal weg. Magakis rent richting de bal. Malaquias begaat een overtreding. Magakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yijia wilt de vrije trap nemen. Castillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Brykała rent richting de bal. Doeltrap. Castillo trapt de bal weg van het doel. Pantea is nu in balbezit. Pantea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Castillo trapt de bal weg. Brykała is nu in balbezit. Brykała schiet op doel. Castillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beira Mar F.C 56%, Power Soccer 44%.
Beira Mar F.C - Power Soccer 0:9