Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PalmeirasEC Power Soccer
Normal Tactiek Tiki-taka
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten good
weak Passen weak
poor Verdedigen average


13e minuut.
Magakis verovert de bal door een tackle van achteren. Magakis speelt de bal door. Pantea rent richting de bal. Brykała is nu in balbezit. Brykała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hernandez trapt de bal weg. Pantea rent richting de bal. Pantea passt de bal zonder na te denken. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Poćwiardowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea passt de bal in één keer door. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Power Soccer 0:1

25e minuut.
Márialigeti met een harde bal richting middenveld. Pantea heeft problemen om de bal te vangen. Pantea passt de bal met de wreef. Magakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pantea is nu in balbezit. Wink speelt de bal door. Francelino speelt de bal door. Magakis is nu in balbezit. Magakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cargill kopt de bal weg. Francelino rent richting de bal. Francelino speelt de bal door. Magakis heeft problemen om de bal te vangen. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Francelino geeft een lange en hoge pass. Brykała bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado begaat een overtreding. Brykała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Magakis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Yijia bereikt de bal nog maar net als eerste. Yijia passt de bal met de wreef. Daar is Brykała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magakis rent richting de bal. Magakis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Hernandez trapt de bal weg. Matias kopt de bal weg. Klungelig pakt Judek de bal. Carmona onderschept slim de pass. Carmona schiet op doel. Márialigeti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PalmeirasEC - Power Soccer 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PalmeirasEC 72%, Power Soccer 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PalmeirasEC - Power Soccer 1:1

53e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas geeft een hoge lob. Poćwiardowski kopt de bal weg. Pantea is nu in balbezit. Pantea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Judek geeft de bal voor. Brykała is nu in balbezit. Brykała schiet op doel. Hernandez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Power Soccer 1:2

60e minuut.
Carmona met een sublieme pass. Daar is Matias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brykała onderschept slim de pass. Brykała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Power Soccer 1:3

66e minuut.
Forni passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pardal de bal. Francelino probeert naar een medespeler te passen. Brykała rent richting de bal. Brykała draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hernandez trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poćwiardowski met de inworp. Pantea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea geeft de bal voor. Hernandez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Judek geeft een lange en hoge pass. Rêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Brykała onderschept slim de pass. Pantea rent richting de bal. Pantea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Power Soccer 1:4

82e minuut.
Pantea passt de bal in één keer door. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magakis verovert de bal door een tackle van achteren. Brykała rent richting de bal. Brykała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Power Soccer 1:5

86e minuut.
Yijia rent richting de bal. Yijia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pardal de bal. Pantea rent richting de bal. Pantea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Tuzcu rent richting de bal. Tuzcu geeft een lange en hoge pass. Hernandes kopt de bal weg. Brykała rent richting de bal. Brykała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PalmeirasEC - Power Soccer 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PalmeirasEC 73%, Power Soccer 27%.
PalmeirasEC - Power Soccer 1:6