Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cajaras FC verdaodb
Básico Tactiek A2
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 47.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
zwak Verdedigen solide


8e minuut.
Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu geeft een hoge lob. Peixeiro kopt de bal weg. Spasov rent richting de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Caldito passt de bal in één keer door. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Peixeiro rent richting de bal. Agudo verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Agudo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
de la Riva Agüero rent richting de bal. Piqué is nu in balbezit. de la Riva Agüero onderschept slim de pass. de la Riva Agüero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wan Ismail de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zduński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Daar is Spasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu rent richting de bal. Spasov begaat een overtreding. Spasov krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Wan Ismail passt de bal in één keer door. Spasov rent richting de bal. Spasov speelt de bal door. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Eto is nu in balbezit. Eto geeft de bal voor. Inworp. Vălăhuţă met de inworp. Agudo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Preguiça verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă geeft de bal voor. Spasov springt en kopt de bal. Dentinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - verdaodb 0:1

29e minuut.
Caldito passt de bal met de wreef. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Spasov rent richting de bal. Spasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - verdaodb 0:2

32e minuut.
Spasov speelt de bal door. Agudo rent richting de bal. Preguiça bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dentinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Dentinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Abreu rent richting de bal. Abreu geeft een lange en hoge pass. Crăcan geeft een lange en hoge pass. Agudo krijgt zijn hoofd ertegen. Dentinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - verdaodb 0:3

44e minuut.
Piqué heeft problemen om de bal te vangen. de la Riva Agüero is nu in balbezit. Piqué tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. de la Riva Agüero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. de la Riva Agüero neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Vălăhuţă probeert naar een medespeler te passen. Agudo rent richting de bal. Agudo probeert naar een medespeler te passen. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajaras FC 62%, verdaodb 38%.
Cajaras FC - verdaodb 0:3

51e minuut.
Preguiça verovert de bal door een tackle van achteren. Preguiça geeft de bal voor. Vălăhuţă probeert naar een medespeler te passen. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Dentinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Valadares rent richting de bal. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan geeft een hoge lob. Agudo controleert de bal met de borst. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - verdaodb 0:4

55e minuut.
Eto heeft problemen om de bal te vangen. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă geeft de bal voor. Daar is Spasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Valadares speelt de bal door. Crăcan is nu in balbezit. Raposo begaat een overtreding. Raposo krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Zduński verovert de bal door een tackle van achteren. Zduński geeft een lange en hoge pass. Crăcan kopt de bal weg. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito probeert naar een medespeler te passen. Abreu is nu in balbezit. Abreu geeft een hoge lob. Crăcan geeft een lange en hoge pass. Dentinho bokst de bal weg.

68e minuut.
Dentinho speelt de bal door. Piqué kopt de bal weg. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - verdaodb 0:5

76e minuut.
Barone rent richting de bal. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Piqué onderschept slim de pass. Barone onderschept slim de pass. Barone draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajaras FC 71%, verdaodb 29%.
Cajaras FC - verdaodb 0:5