Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
verdaodb Cajaras FC
A2 Tactiek Básico
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 30.5
very good Schieten average
adequate Passen average
solid Verdedigen average


11e minuut.
Agudo is nu in balbezit. Helliesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helliesen passt de bal in één keer door. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Cajaras FC 1:0

12e minuut.
Agudo is nu in balbezit. Klungelig pakt Agudo de bal. Helliesen met een sublieme pass. Spasov rent richting de bal. Spasov draait met de bal, schiet en ... Dentinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Peixeiro onderschept slim de pass. Cigano rent richting de bal. Barone probeert naar een medespeler te passen. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Valadares is nu in balbezit. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov passt de bal met de wreef. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Spasov onderschept slim de pass. Spasov passt de bal met de wreef. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Cajaras FC 2:0

27e minuut.
Spasov kopt de bal weg. Barone rent richting de bal. Zincirkıran onderschept slim de pass. Daar is Vălăhuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Dentinho bokst de bal weg. Peixeiro rent richting de bal. Agudo onderschept slim de pass. Agudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Cajaras FC 3:0

30e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero rent richting de bal. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Balogh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Arsenescu passt de bal in één keer door. Piqué is nu in balbezit. Barone probeert naar een medespeler te passen. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cigano met een snelle inworp. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Spasov rent richting de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Dentinho bokst de bal weg. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo passt de bal met de wreef. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Arsenescu rent richting de bal. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Abreu heeft problemen om de bal te vangen. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cavalieri trapt de bal weg. Piqué kopt de bal weg. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 38%, Cajaras FC 62%.
verdaodb - Cajaras FC 3:0

55e minuut.
Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov draait met de bal, schiet en ... Cavalieri probeert de bal aan de voet te houden. Dentinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Vălăhuţă is nu in balbezit. Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caldito komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Helliesen is nu in balbezit. Helliesen passt de bal zonder na te denken. Eto is nu in balbezit. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Arsenescu met een sublieme pass. Helliesen met een sublieme pass. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov onderschept slim de pass. Spasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares geeft de bal voor. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero schiet op doel. Balogh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Helliesen speelt de bal door. Vălăhuţă probeert de bal met de borst te controleren. Vălăhuţă passt de bal zonder na te denken. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Helliesen passt de bal in één keer door. de la Riva Agüero rent richting de bal. Wan Ismail speelt de bal door. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Zduński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zduński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 34%, Cajaras FC 66%.
verdaodb - Cajaras FC 3:0