Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sallcity Real Imperion
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 37
slecht Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Fredericks met een sublieme pass. Talaš speelt de bal door. Klungelig pakt Thiem da Silva de bal. Lo Buglio rent richting de bal. Lo Buglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - Real Imperion 0:1

8e minuut.
Norte-Coreano onderschept slim de pass. Norte-Coreano met een sublieme pass. Lo Buglio heeft problemen om de bal te vangen. de Caruaru bereikt de bal nog maar net als eerste. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Avelino rent richting de bal. Xereu rent richting de bal. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino rent richting de bal. Avelino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Conde speelt de bal door. Lo Buglio probeert naar een medespeler te passen. de Caruaru bereikt de bal nog maar net als eerste. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap. Soares Barros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lainez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Norte-Coreano kopt de bal weg. Lo Buglio heeft problemen om de bal te vangen. Lo Buglio draait met de bal, schiet en ... Giulite Coutinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - Real Imperion 0:2

25e minuut.
Oliveira Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio is nu in balbezit. Lo Buglio passt de bal zonder na te denken. de Caruaru is nu in balbezit. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap. Giulite Coutinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt de Caruaru de bal. Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Torrens met een sublieme pass. Andrada geeft een lange en hoge pass. Morawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - Real Imperion 1:2

44e minuut.
Fredericks met een sublieme pass. Talaš rent richting de bal. Talaš geeft een lange en hoge pass. de Caruaru rent richting de bal. de Caruaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - Real Imperion 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sallcity 61%, Real Imperion 39%.
Sallcity - Real Imperion 1:3

53e minuut.
Thiem da Silva is nu in balbezit. Thiem da Silva geeft de bal voor. Inworp. Talaš met een snelle inworp. Lo Buglio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fredericks geeft een hoge lob. Klungelig pakt Soares Barros de bal. de Caruaru rent richting de bal. Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - Real Imperion 1:4

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cobra met de inworp. Cestari rent richting de bal. Lo Buglio verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Buglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lainez geeft een hoge lob. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talaš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sallcity 60%, Real Imperion 40%.
Sallcity - Real Imperion 1:4