Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SOCANELAS Fluminense FFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha met een sublieme pass. Alegre met een sublieme pass. Canavaro rent richting de bal. Canavaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
da Cunha rent richting de bal. Dois Dois verovert de bal door een tackle van achteren. Dois Dois passt de bal met de wreef. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ... Bosco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SOCANELAS - Fluminense FFC 1:0

34e minuut.
Pearl Jam speelt de bal door. Dois Dois is nu in balbezit. Dois Dois speelt de bal door. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Corsini passt de bal in één keer door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz speelt de bal door. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Rivellino de bal. Pancinha is nu in balbezit. Pancinha probeert naar een medespeler te passen. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro haalt uit met een fantastische trap. Bugs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rivellino heeft problemen om de bal te vangen. Rivellino probeert naar een medespeler te passen. Veiga geeft de bal voor. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SOCANELAS 50%, Fluminense FFC 50%.
FC SOCANELAS - Fluminense FFC 1:0

59e minuut.
Pearl Jam met een sublieme pass. Furtado is nu in balbezit. Holanda maakt een afschuwelijke overtreding. Holanda krijgt een gele kaart. Cruz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Querendo komt het veld opgelopen. Furtado met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dois Dois met de inworp. Pearl Jam rent richting de bal. Pancinha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pancinha moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pancinha schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pearl Jam raakt geblesseerd tijdens het duel. Pearl Jam met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SOCANELAS - Fluminense FFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SOCANELAS 54%, Fluminense FFC 46%.
FC SOCANELAS - Fluminense FFC 2:0