Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamaster Fute Martianus
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cheio de Ideia is nu in balbezit. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia verovert de bal door een tackle van achteren. Cheio de Ideia draait met de bal, schiet en ... Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mata geeft de bal voor. Klungelig pakt Celino de bal. Assis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela onderschept slim de pass. Vilela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cheio de Ideia is nu in balbezit. Gigante do Oeste onderschept slim de pass. Serna rent richting de bal. Mudesto onderschept slim de pass. Mudesto draait met de bal, schiet en ... Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Amassado controleert de bal met de borst. Amassado passt de bal met de wreef. Assis rent richting de bal. Vilela rent richting de bal. Vilela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - Fute Martianus 0:1

37e minuut.
Taiguara passt de bal met de wreef. Pacífico rent richting de bal. Cervo de Luca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cervo de Luca krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Amassado passt de bal in één keer door. Furlan is nu in balbezit. Furlan speelt de bal door. Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamaster 55%, Fute Martianus 45%.
Flamaster - Fute Martianus 0:1

52e minuut.
Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia verovert de bal door een tackle van achteren. Taiguara schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Taiguara krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Bolzan passt de bal in één keer door. Assis is nu in balbezit. Assis probeert naar een medespeler te passen. Sérvio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sérvio geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Solito met de inworp. Iraniano is nu in balbezit. Vilela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vilela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamaster 48%, Fute Martianus 52%.
Flamaster - Fute Martianus 0:1