Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fute Martianus Flamaster
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.7
hopeloos Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Vilela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celino is nu in balbezit. Peixeiro onderschept slim de pass. Vilela is nu in balbezit. Vilela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Flamaster 1:0

20e minuut.
Vidal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Iraniano de bal. Vilela probeert naar een medespeler te passen. Celino rent richting de bal. Celino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Celino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela is nu in balbezit. Celino bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela is nu in balbezit. Vilela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bolzan rent richting de bal. Bolzan passt de bal met de wreef. Serna probeert de bal aan de voet te houden. Cheio de Ideia is nu in balbezit. Cheio de Ideia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Taiguara rent richting de bal. Taiguara passt de bal zonder na te denken. Celino bereikt de bal nog maar net als eerste. Celino draait met de bal, schiet en ... Peixeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Celino de bal. Celino draait met de bal, schiet en ... Guimaraes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Flamaster 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 41%, Flamaster 59%.
Fute Martianus - Flamaster 2:0

59e minuut.
Assis rent richting de bal. Assis geeft een lange en hoge pass. Taiguara met een sublieme pass. Celino rent richting de bal. Celino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Vilela is nu in balbezit. Iraniano verovert de bal door een tackle van achteren. Iraniano geeft een lange en hoge pass. Cheio de Ideia is nu in balbezit. Cheio de Ideia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 41%, Flamaster 59%.
Fute Martianus - Flamaster 2:0