Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
verdaodb Paçoca F C
A2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 26.5
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Niezgoda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gasolina komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Şərifoğlu kopt de bal weg. Magneto rent richting de bal. Magneto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Helliesen probeert naar een medespeler te passen. Spasov is nu in balbezit. Spasov passt de bal zonder na te denken. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Chevalley is nu in balbezit. Piqué verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă met een sublieme pass. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu geeft een hoge lob. Zincirkıran kopt de bal weg. Spasov rent richting de bal. Spasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Arsenescu speelt de bal door. Spasov rent richting de bal. Spasov passt de bal met de wreef. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Spasov onderschept slim de pass. Spasov passt de bal zonder na te denken. Kanál rent richting de bal. Agudo verovert de bal door een tackle van achteren. Agudo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lasar trapt de bal weg. Helliesen kopt de bal weg. Kanál heeft problemen om de bal te vangen. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vălăhuţă passt de bal zonder na te denken. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov speelt de bal door. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo schiet op doel. Lasar bokst de bal weg.

35e minuut.
Helliesen met een sublieme pass. Kanál verovert de bal door een tackle van achteren. Vălăhuţă geeft de bal voor. Agudo maakt een snoekduik en kopt de bal. Lasar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Helliesen kopt de bal weg. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 17%, Paçoca F C 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
verdaodb - Paçoca F C 0:0

48e minuut.
Lasar speelt de bal door. Helliesen heeft problemen om de bal te vangen. Helliesen probeert naar een medespeler te passen. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Agudo rent richting de bal. Agudo schiet op doel. Frycz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Spasov rent richting de bal. Agudo rent richting de bal. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Paçoca F C 1:0

65e minuut.
Modry probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov speelt de bal door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Paçoca F C 2:0

71e minuut.
Caldito geeft een hoge lob. Vălăhuţă heeft problemen om de bal te vangen. Modry begaat een overtreding. Modry krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Piqué bereikt de bal nog maar net als eerste. Helliesen rent richting de bal. Helliesen passt de bal zonder na te denken. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agudo rent richting de bal. De bal raakt de paal. Agudo is nu in balbezit. Agudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Paçoca F C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 26%, Paçoca F C 74%.
verdaodb - Paçoca F C 3:0