Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cajaras FC Sallcity
Básico Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Preguiça raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sacramento komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raposo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomasini. Tomasini krijgt een gele kaart. Raposo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Raposo kan niet meer verder spelen. Cigano komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Thiem da Silva de bal onder controle te krijgen. Sacramento is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cestari. Cestari krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Cavalieri geeft een hoge lob. Barone rent richting de bal. Cestari rent richting de bal. Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone geeft de bal voor. De bal raakt de paal. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Sallcity 1:0

29e minuut.
Doeltrap. Dentinho trapt de bal weg. Barone kopt de bal weg. Daar is de la Riva Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Soares Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasini is nu in balbezit. de la Riva Agüero onderschept slim de pass. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Sallcity 2:0

37e minuut.
Sacramento speelt de bal door. Zduński is nu in balbezit. Oliveira Silva begaat een overtreding. Oliveira Silva krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Valadares probeert naar een medespeler te passen. Andrada rent richting de bal. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Barone is nu in balbezit. Barone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Conde rent richting de bal. Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone passt de bal met de wreef. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajaras FC 40%, Sallcity 60%.
Cajaras FC - Sallcity 2:0

52e minuut.
Soares Barros met een sublieme pass. Barone speelt de bal door. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero schiet op doel. Giulite Coutinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Abreu rent richting de bal. Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal met de wreef. da Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. da Fonseca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Sallcity 2:1

59e minuut.
Barone rent richting de bal. Barone passt de bal in één keer door. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... Giulite Coutinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zduński rent richting de bal. Zduński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Sallcity 3:1

61e minuut.
Andrada onderschept slim de pass. Torrens is nu in balbezit. Cigano begaat een overtreding. Cigano krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Barone speelt de bal door. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiem da Silva rent richting de bal. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Sallcity 4:1

67e minuut.
Conde probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt da Fonseca de bal. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. de la Riva Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Sallcity 5:1

69e minuut.
Tomasini speelt de bal door. Barone probeert naar een medespeler te passen. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... Giulite Coutinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Sallcity 6:1

82e minuut.
Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada rent richting de bal. Andrada passt de bal in één keer door. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Valadares kopt de bal weg. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński met een sublieme pass. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel. Giulite Coutinho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Barone speelt de bal door. Thiem da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero onderschept slim de pass. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Sallcity 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajaras FC 28%, Sallcity 72%.
Cajaras FC - Sallcity 7:1