Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fute Martianus Fluminense FFC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Urbano geeft een hoge lob. Inworp. Amassado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilela rent richting de bal. Vilela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cervo de Luca met een sublieme pass. Furlan geeft een hoge lob. Bolzan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Celino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veiga trapt de bal weg. da Cunha probeert de bal met de borst te controleren. Vilela rent richting de bal. Vilela haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Mata geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corsini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolinja rent richting de bal. Bolinja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 50%, Fluminense FFC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fute Martianus - Fluminense FFC 0:0

56e minuut.
Urbano onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amassado met een snelle inworp. Vilela is nu in balbezit. Vilela draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Urbano is nu in balbezit. Amassado onderschept slim de pass. Amassado met een sublieme pass. Celino is nu in balbezit. Celino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Fluminense FFC 1:0

82e minuut.
Alegre is nu in balbezit. Alegre geeft een hoge lob. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Canavaro rent richting de bal. Canavaro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 22%, Fluminense FFC 78%.
Fute Martianus - Fluminense FFC 1:0