Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense FFC Fute Martianus
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


14e minuut.
Alegre is nu in balbezit. Alegre passt de bal in één keer door. Canavaro rent richting de bal. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vilela probeert naar een medespeler te passen. Celino is nu in balbezit. da Cunha begaat een overtreding. Celino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vilela neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

33e minuut.
Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado verovert de bal door een tackle van achteren. Furtado passt de bal in één keer door. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro draait met de bal, schiet en ... Regueiro bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense FFC 65%, Fute Martianus 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fluminense FFC - Fute Martianus 0:0

49e minuut.
Alegre is nu in balbezit. Alegre passt de bal zonder na te denken. Serna rent richting de bal. Pancinha verovert de bal door een tackle van achteren. Pancinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Taiguara is nu in balbezit. Taiguara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cervo de Luca de bal. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro draait met de bal, schiet en ... Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vilela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Serna met een snel genomen vrije trap. Celino rent richting de bal. Celino schiet op doel. Bosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - Fute Martianus 0:1

68e minuut.
Celino rent richting de bal. Bolzan verovert de bal door een tackle van achteren. Vilela verovert de bal door een tackle van achteren. Celino rent richting de bal. Celino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense FFC 38%, Fute Martianus 62%.
Fluminense FFC - Fute Martianus 0:1