Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paçoca F C Cajaras FC
Normal Tactiek Básico
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 28.6
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
matig Verdedigen zwak


7e minuut.
Abreu met een sublieme pass. Raposo is nu in balbezit. Raposo passt de bal zonder na te denken. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paçoca F C - Cajaras FC 0:1

8e minuut.
Magneto heeft problemen om de bal te vangen. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Chevalley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chevalley krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Chevalley is nu in balbezit. Barone onderschept slim de pass. Barone met een sublieme pass. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Preguiça onderschept slim de pass. Preguiça speelt de bal door. Zduński probeert naar een medespeler te passen. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Magneto met een sublieme pass. Alito rent richting de bal. Preguiça tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alito is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magneto wilt de vrije trap nemen. Dentinho bokst de bal weg. Preguiça met een sublieme pass. Alito bereikt de bal nog maar net als eerste. Alito schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Magneto bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares verovert de bal door een tackle van achteren. Valadares passt de bal in één keer door. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Raposo is nu in balbezit. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Frycz probeert de bal aan de voet te houden. Lasar werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Şərifoğlu de bal. Şərifoğlu met een sublieme pass. Raposo met een sublieme pass. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paçoca F C 58%, Cajaras FC 42%.
Paçoca F C - Cajaras FC 0:1

48e minuut.
Modry geeft een hoge lob. Inworp. Zduński met een snelle inworp. Barone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Frycz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paçoca F C - Cajaras FC 0:2

50e minuut.
Magneto is nu in balbezit. Cavalieri rent richting de bal. Preguiça is nu in balbezit. Alito verovert de bal door een tackle van achteren. Alito haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Sandburg met de inworp. Klungelig pakt Magneto de bal. Barone begaat een overtreding. Barone krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Valadares rent richting de bal. Preguiça bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça met een sublieme pass. Alito bereikt de bal nog maar net als eerste. Alito schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kanál rent richting de bal. Kanál geeft een lange en hoge pass. Zduński kopt de bal weg. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Barone kopt de bal weg. Daar is Kanál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Lasar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paçoca F C - Cajaras FC 0:3

74e minuut.
Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu onderschept slim de pass. Abreu met een sublieme pass. Frycz is nu in balbezit. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kanál rent richting de bal. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Frycz rent richting de bal. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... Lasar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paçoca F C - Cajaras FC 0:4

81e minuut.
de la Riva Agüero rent richting de bal. Lasar met een sublieme pass. Eto bereikt de bal nog maar net als eerste. Eto geeft een hoge lob. de la Riva Agüero krijgt zijn hoofd ertegen. Lasar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Abreu geeft een lange en hoge pass. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero speelt de bal door. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paçoca F C 46%, Cajaras FC 54%.
Paçoca F C - Cajaras FC 0:4