Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
verdaodb Sallcity
A2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 19.4
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Caldito met een sublieme pass. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo met een sublieme pass. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Melinte kopt de bal weg. Daar is Soares Barros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasov is nu in balbezit. Daar is Spasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Caldito rent richting de bal. Caldito speelt de bal door. Andrada is nu in balbezit. Agudo verovert de bal door een tackle van achteren. Agudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Giulite Coutinho trapt de bal weg. Conde kopt de bal weg. Wan Ismail probeert de bal aan de voet te houden. Avelino is nu in balbezit. Avelino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Caldito kopt de bal weg. Agudo is nu in balbezit. Agudo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Melinte probeert naar een medespeler te passen. Spasov heeft problemen om de bal te vangen. Caldito met een sublieme pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Giulite Coutinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Crăcan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Agudo de bal. Tomasini met een sublieme pass. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Sallcity 1:0

27e minuut.
Cestari rent richting de bal. Spasov onderschept slim de pass. Spasov geeft een lange en hoge pass. Agudo krijgt zijn hoofd ertegen. Giulite Coutinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Sallcity 2:0

29e minuut.
Avelino kopt de bal weg. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan geeft een lange en hoge pass. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Sallcity 3:0

37e minuut.
Cestari rent richting de bal. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito met een sublieme pass. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Oliveira Silva is nu in balbezit. Oliveira Silva geeft een lange en hoge pass. Spasov probeert naar een medespeler te passen. Agudo heeft problemen om de bal te vangen. Agudo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Caldito kopt de bal weg. Soares Barros rent richting de bal. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Andrada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cobra de bal. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov draait met de bal, schiet en ... Giulite Coutinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Sallcity 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 24%, Sallcity 76%.
verdaodb - Sallcity 4:0

48e minuut.
Daar is Spasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spasov passt de bal in één keer door. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Sallcity 5:0

58e minuut.
Zincirkıran raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sepici komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Sepici kopt de bal weg. Spasov rent richting de bal. Spasov passt de bal in één keer door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Soares Barros trapt de bal weg van het doel. Crăcan kopt de bal weg. Caldito rent richting de bal. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Caldito rent richting de bal. Spasov is nu in balbezit. Spasov passt de bal in één keer door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vălăhuţă speelt de bal door. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito geeft de bal voor. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Spasov rent richting de bal. Spasov passt de bal in één keer door. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel. Giulite Coutinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Sallcity 6:0

72e minuut.
Cestari rent richting de bal. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov geeft de bal voor. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Crăcan met de inworp. Cestari heeft problemen om de bal te vangen. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov geeft de bal voor. Paal! Giulite Coutinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Arsenescu kopt de bal weg. Caldito heeft problemen om de bal te vangen. Caldito geeft een hoge lob. Spasov rent richting de bal. Spasov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Agudo rent richting de bal. Agudo geeft de bal voor. Soares Barros heeft problemen om de bal te vangen. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Caldito rent richting de bal. Cestari is nu in balbezit. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Sallcity 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 15%, Sallcity 85%.
verdaodb - Sallcity 7:0