Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sallcity verdaodb
Normal Tactiek A2
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 41.5
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Cestari rent richting de bal. Helliesen rent richting de bal. Helliesen probeert naar een medespeler te passen. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft de bal voor. Giulite Coutinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thiem da Silva speelt de bal door. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito probeert naar een medespeler te passen. Helliesen geeft een lange en hoge pass. Giulite Coutinho bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:1

13e minuut.
Tomasini geeft de bal voor. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino maakt een afschuwelijke overtreding. Avelino is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

17e minuut.
Arsenescu passt de bal met de wreef. Helliesen geeft een hoge lob. Oliveira Silva rent richting de bal. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vălăhuţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov passt de bal in één keer door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel. Giulite Coutinho bokst de bal weg. Thiem da Silva met een sublieme pass. Andrada heeft problemen om de bal te vangen. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Piqué passt de bal zonder na te denken. Torrens is nu in balbezit. Caldito schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caldito krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Vălăhuţă geeft de bal voor. Soares Barros heeft problemen om de bal te vangen. Helliesen speelt de bal door. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito onderschept slim de pass. Caldito geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Oliveira Silva de bal. Helliesen rent richting de bal. Helliesen geeft een lange en hoge pass. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Piqué onderschept slim de pass. Helliesen speelt de bal door. Vălăhuţă met een sublieme pass. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:2

30e minuut.
Tomasini rent richting de bal. Agudo onderschept slim de pass. Agudo passt de bal met de wreef. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:3

33e minuut.
Cestari rent richting de bal. Helliesen speelt de bal door. Vălăhuţă speelt de bal door. Spasov is nu in balbezit. Spasov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zincirkıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran geeft de bal voor. Daar is Andrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel. Giulite Coutinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spasov heeft problemen om de bal te vangen. Giulite Coutinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Helliesen speelt de bal door. Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran probeert naar een medespeler te passen. Agudo is nu in balbezit. Agudo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zincirkıran is nu in balbezit. Zincirkıran geeft de bal voor. Andrada rent richting de bal. Caldito onderschept slim de pass. Caldito geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sallcity 81%, verdaodb 19%.
Sallcity - verdaodb 0:3

57e minuut.
Klungelig pakt Cestari de bal. Helliesen met een sublieme pass. Klungelig pakt Agudo de bal. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:4

61e minuut.
Piqué geeft een hoge lob. Thiem da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiem da Silva geeft een lange en hoge pass. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Spasov is nu in balbezit. Spasov passt de bal met de wreef. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă geeft de bal voor. Agudo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:5

68e minuut.
Spasov rent richting de bal. Spasov heeft problemen om de bal te vangen. Helliesen speelt de bal door. Agudo is nu in balbezit. Agudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:6

69e minuut.
Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov passt de bal zonder na te denken. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:7

75e minuut.
Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Zincirkıran geeft een hoge lob. Soares Barros kopt de bal weg. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Giulite Coutinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Piqué probeert naar een medespeler te passen. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito geeft de bal voor. Agudo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Spasov is nu in balbezit. Spasov probeert naar een medespeler te passen. Helliesen is nu in balbezit. Helliesen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Helliesen is nu in balbezit. Helliesen speelt de bal door. Oliveira Silva rent richting de bal. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:8

85e minuut.
Klungelig pakt Tomasini de bal. Agudo onderschept slim de pass. Agudo passt de bal met de wreef. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:9

87e minuut.
Soares Barros geeft een lange en hoge pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov passt de bal met de wreef. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Caldito kopt de bal weg. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Helliesen speelt de bal door. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sallcity - verdaodb 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sallcity 89%, verdaodb 11%.
Sallcity - verdaodb 0:10