Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SOCANELAS Fute Martianus
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Taiguara kopt de bal weg. Klungelig pakt Celino de bal. Vilela is nu in balbezit. Vilela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vilela passt de bal met de wreef. Celino is nu in balbezit. Natzuka rent richting de bal. Celino onderschept slim de pass. Celino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Taiguara verovert de bal door een tackle van achteren. Taiguara speelt de bal door. Klungelig pakt Celino de bal. Celino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Castillo de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vilela is nu in balbezit. Pearl Jam is nu in balbezit. Pearl Jam geeft een lange en hoge pass. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SOCANELAS - Fute Martianus 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SOCANELAS 53%, Fute Martianus 47%.
FC SOCANELAS - Fute Martianus 1:0

49e minuut.
Vilela onderschept slim de pass. Vilela geeft de bal voor. Natzuka probeert de bal aan de voet te houden. Celino is nu in balbezit. Celino haalt uit met een fantastische trap. Bugs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Celino is nu in balbezit. Celino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC SOCANELAS - Fute Martianus 1:1

55e minuut.
Regueiro trapt de bal weg van het doel. Pearl Jam kopt de bal weg. Mata heeft problemen om de bal te vangen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Cervo de Luca de bal onder controle te krijgen. Cruz rent richting de bal. Gigante do Oeste tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cruz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cruz kan niet meer verder spelen. Querendo komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Querendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luxemburgo rent richting de bal. Taiguara is nu in balbezit. Querendo onderschept slim de pass. Querendo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Bolzan passt de bal met de wreef. Pearl Jam rent richting de bal. Amassado verovert de bal door een tackle van achteren. Amassado geeft een hoge lob. Silva kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SOCANELAS 39%, Fute Martianus 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SOCANELAS - Fute Martianus 1:1