Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamaster Fluminense FFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Assis is nu in balbezit. Canavaro begaat een overtreding. Assis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Assis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bolzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia onderschept slim de pass. Cheio de Ideia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Furtado met een snelle inworp. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha passt de bal met de wreef. Alegre rent richting de bal. Alegre geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sérvio met een snelle inworp. da Cunha is nu in balbezit. Mudesto onderschept slim de pass. Mudesto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamaster 38%, Fluminense FFC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flamaster - Fluminense FFC 0:0

49e minuut.
Daar is Solito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solito geeft de bal voor. Bolzan rent richting de bal. Cheio de Ideia onderschept slim de pass. Cheio de Ideia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Assis rent richting de bal. da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. da Cunha met een sublieme pass. Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamaster 45%, Fluminense FFC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Flamaster - Fluminense FFC 0:0