Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense FFC verdaodb
Normal Tactiek A2
34% Balbezit 66%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 40.2
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Urbano heeft problemen om de bal te vangen. Vălăhuţă is nu in balbezit. Urbano is nu in balbezit. Urbano geeft een lange en hoge pass. Melinte geeft de bal voor. Bosco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Veiga geeft de bal voor. Wan Ismail kopt de bal weg. Melinte probeert de bal aan de voet te houden. Caldito geeft een hoge lob. Agudo rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Spasov passt de bal met de wreef. Agudo is nu in balbezit. Alegre rent richting de bal. Agudo onderschept slim de pass. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:1

6e minuut.
Pancinha met een sublieme pass. Canavaro heeft problemen om de bal te vangen. Spasov onderschept slim de pass. Spasov draait met de bal, schiet en ... Bosco bokst de bal weg. Agudo rent richting de bal. Agudo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Bolzan trapt de bal weg van het doel. Melinte kopt de bal weg. Bolzan is nu in balbezit. Agudo onderschept slim de pass. Agudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:2

18e minuut.
Melinte rent richting de bal. Melinte passt de bal zonder na te denken. Crăcan speelt de bal door. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Melinte is nu in balbezit. Melinte passt de bal met de wreef. Spasov is nu in balbezit. Spasov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bolzan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte speelt de bal door. Caldito speelt de bal door. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:3

28e minuut.
Klungelig pakt Alegre de bal. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel. Veiga probeert de bal aan de voet te houden. Bosco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:4

35e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan speelt de bal door. Spasov probeert naar een medespeler te passen. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Caldito passt de bal met de wreef. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan speelt de bal door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Urbano probeert de bal met de borst te controleren. Agudo rent richting de bal. Veiga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Veiga krijgt een gele kaart. Agudo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spasov legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Caldito is nu in balbezit. Caldito draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pancinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pancinha passt de bal in één keer door. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Spasov rent richting de bal. Spasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense FFC 86%, verdaodb 14%.
Fluminense FFC - verdaodb 0:5

46e minuut.
Vălăhuţă is nu in balbezit. Alegre rent richting de bal. Vălăhuţă onderschept slim de pass. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Spasov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:6

49e minuut.
Caldito is nu in balbezit. Caldito geeft de bal voor. Bolzan heeft problemen om de bal te vangen. Spasov rent richting de bal. Spasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:7

50e minuut.
Corsini bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:8

63e minuut.
Melinte met een sublieme pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan speelt de bal door. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
da Cunha is nu in balbezit. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov probeert naar een medespeler te passen. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:9

73e minuut.
da Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov onderschept slim de pass. Spasov probeert naar een medespeler te passen. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito onderschept slim de pass. Caldito speelt de bal door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bosco trapt de bal weg van het doel. Caldito controleert de bal met de borst. Caldito passt de bal zonder na te denken. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:10

79e minuut.
Zincirkıran probeert naar een medespeler te passen. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Spasov krijgt zijn hoofd ertegen. Bosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ribeiro Oliveira geeft de bal voor. Melinte rent richting de bal. Melinte passt de bal in één keer door. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap. Bosco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Crăcan passt de bal zonder na te denken. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov passt de bal in één keer door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo geeft een hoge lob. Bosco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bosco met een sublieme pass. Melinte kopt de bal weg. Klungelig pakt Agudo de bal. Vălăhuţă geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:11

87e minuut.
Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - verdaodb 0:12

90e minuut.
Bosco trapt de bal weg. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito met een sublieme pass. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense FFC 91%, verdaodb 9%.
Fluminense FFC - verdaodb 0:12