Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
verdaodb Fluminense FFC
A2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten weak
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Guedes is nu in balbezit. Caldito onderschept slim de pass. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito is nu in balbezit. Caldito probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Furtado rent richting de bal. Furtado geeft een hoge lob. Corsini kopt de bal weg. Klungelig pakt Spasov de bal. Spasov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Spasov passt de bal met de wreef. Helliesen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 1:0

14e minuut.
Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă probeert naar een medespeler te passen. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Bosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 2:0

19e minuut.
Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ribeiro Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Bosco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 3:0

23e minuut.
Corsini is nu in balbezit. Melinte probeert naar een medespeler te passen. Vălăhuţă probeert naar een medespeler te passen. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bolzan kopt de bal weg. Helliesen rent richting de bal. Helliesen passt de bal met de wreef. Spasov rent richting de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vălăhuţă speelt de bal door. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzan rent richting de bal. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Piqué passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Vălăhuţă passt de bal in één keer door. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Helliesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Helliesen passt de bal in één keer door. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Veiga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 4:0

40e minuut.
Canavaro speelt de bal door. Pancinha rent richting de bal. Agudo verovert de bal door een tackle van achteren. Agudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 5:0

43e minuut.
Melinte speelt de bal door. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito passt de bal met de wreef. Agudo is nu in balbezit. Agudo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 17%, Fluminense FFC 83%.
verdaodb - Fluminense FFC 5:0

50e minuut.
Piqué met een sublieme pass. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă speelt de bal door. Spasov is nu in balbezit. Spasov draait met de bal, schiet en ... Bosco bokst de bal weg.

53e minuut.
Corsini rent richting de bal. Arsenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenescu geeft de bal voor. Spasov springt en kopt de bal. Bosco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 6:0

54e minuut.
Piqué speelt de bal door. Caldito geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ribeiro Oliveira de bal. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Agudo springt en kopt de bal. Bosco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 7:0

56e minuut.
Spasov onderschept slim de pass. Bola Fora verovert de bal door een tackle van achteren. Helliesen verovert de bal door een tackle van achteren. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 8:0

59e minuut.
Helliesen rent richting de bal. Helliesen passt de bal zonder na te denken. Bolzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov verovert de bal door een tackle van achteren. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 9:0

64e minuut.
Bolzan met een harde bal richting middenveld. Helliesen kopt de bal weg. Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vălăhuţă kopt de bal weg. Spasov rent richting de bal. Spasov met een sublieme pass. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vălăhuţă onderschept slim de pass. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Agudo heeft problemen om de bal te vangen. Agudo draait met de bal, schiet en ... Bosco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Vălăhuţă heeft problemen om de bal te vangen. Vălăhuţă geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 10:0

70e minuut.
Caldito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agudo is nu in balbezit. Agudo probeert naar een medespeler te passen. Spasov is nu in balbezit. Spasov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Veiga heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 11:0

72e minuut.
da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov onderschept slim de pass. Spasov passt de bal met de wreef. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 12:0

73e minuut.
Vălăhuţă passt de bal met de wreef. Agudo is nu in balbezit. Spasov rent richting de bal. Spasov schiet op doel. Bosco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 13:0

75e minuut.
Vălăhuţă speelt de bal door. Zincirkıran geeft een lange en hoge pass. Caldito controleert de bal met de borst. Caldito draait met de bal, schiet en ... Spasov krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Vălăhuţă speelt de bal door. Spasov is nu in balbezit. Spasov passt de bal in één keer door. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Bolzan geeft een hoge lob. Piqué kopt de bal weg. da Cunha controleert de bal met de borst. Spasov is nu in balbezit. Spasov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Arsenescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Helliesen probeert de bal met de borst te controleren. Helliesen geeft een hoge lob. Daar is Ribeiro Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 14:0

86e minuut.
Zincirkıran geeft de bal voor. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov rent richting de bal. Spasov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 15:0

87e minuut.
da Cunha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bolinja komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Spasov de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă speelt de bal door. Spasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fluminense FFC 16:0

90e minuut.
Zincirkıran met een sublieme pass. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă probeert naar een medespeler te passen. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 16%, Fluminense FFC 84%.
verdaodb - Fluminense FFC 16:0