Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paçoca F C Fute Martianus
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Serna geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şərifoğlu met de inworp. Niezgoda rent richting de bal. Niezgoda geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Paçoca F C - Fute Martianus 1:0

23e minuut.
Modry passt de bal zonder na te denken. Magneto bereikt de bal nog maar net als eerste. Alito rent richting de bal. Magneto is nu in balbezit. Magneto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paçoca F C - Fute Martianus 2:0

29e minuut.
Vliegher bereikt de bal nog maar net als eerste. Vliegher geeft een hoge lob. Alito rent richting de bal. Magneto is nu in balbezit. Magneto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Chevalley is nu in balbezit. Celino verovert de bal door een tackle van achteren. Vilela rent richting de bal. Celino rent richting de bal. Celino haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Klungelig pakt Niezgoda de bal. Niezgoda geeft een lange en hoge pass. Alito bereikt de bal nog maar net als eerste. Alito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paçoca F C - Fute Martianus 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paçoca F C 46%, Fute Martianus 54%.
Paçoca F C - Fute Martianus 3:0

55e minuut.
Bolzan is nu in balbezit. Bolzan geeft een lange en hoge pass. Cervo de Luca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alito bereikt de bal nog maar net als eerste. Alito draait met de bal, schiet en ... Regueiro bokst de bal weg.

62e minuut.
Niezgoda is nu in balbezit. Amassado is nu in balbezit. Niezgoda maakt een afschuwelijke overtreding. Amassado wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

69e minuut.
Taiguara met een sublieme pass. Chevalley bereikt de bal nog maar net als eerste. Chevalley passt de bal zonder na te denken. Sandburg geeft de bal voor. Alito maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Amassado met een snelle inworp. Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiguara met een sublieme pass. Celino is nu in balbezit. Celino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paçoca F C 37%, Fute Martianus 63%.
Paçoca F C - Fute Martianus 3:0