Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cajaras FC Fluminense FFC
Básico Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Bolzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzan geeft de bal voor. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Fluminense FFC 1:0

15e minuut.
de la Riva Agüero is nu in balbezit. Veiga is nu in balbezit. de la Riva Agüero onderschept slim de pass. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... Bosco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Fluminense FFC 2:0

22e minuut.
Barone rent richting de bal. Barone speelt de bal door. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero schiet op doel. Bolzan probeert de bal aan de voet te houden. Bosco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Barone passt de bal met de wreef. de la Riva Agüero rent richting de bal. Veiga rent richting de bal. de la Riva Agüero onderschept slim de pass. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Bosco bokst de bal weg.

35e minuut.
Preguiça bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal met de wreef. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Fluminense FFC 3:0

36e minuut.
Bolzan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zduński met de inworp. Barone geeft een lange en hoge pass. de la Riva Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal. Bosco bokst de bal weg.

41e minuut.
Raposo met de inworp. Barone is nu in balbezit. Barone met een sublieme pass. de la Riva Agüero heeft problemen om de bal te vangen. de la Riva Agüero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Barone schiet op doel. Bolzan speelt de bal door. Daar is Urbano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raposo is nu in balbezit. Raposo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajaras FC 35%, Fluminense FFC 65%.
Cajaras FC - Fluminense FFC 3:0

48e minuut.
Urbano geeft een lange en hoge pass. Daar is Valadares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... Barone probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Preguiça met een sublieme pass. Abreu is nu in balbezit. Pancinha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pancinha naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Zduński speelt de bal door. Barone is nu in balbezit. Barone passt de bal in één keer door. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... Bosco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Zduński met een sublieme pass. Barone rent richting de bal. Barone passt de bal zonder na te denken. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Daar is Canavaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preguiça rent richting de bal. Preguiça geeft de bal voor. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Raposo met een snelle inworp. Alegre verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Preguiça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preguiça schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Zduński passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ribeiro Oliveira de bal onder controle te krijgen. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Bosco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Fluminense FFC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajaras FC 17%, Fluminense FFC 83%.
Cajaras FC - Fluminense FFC 4:0