Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fute Martianus Sallcity
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Andrada geeft een hoge lob. Gigante do Oeste bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Avelino draait met de bal, schiet en ... Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Sallcity 0:1

19e minuut.
Amassado rent richting de bal. Amassado passt de bal zonder na te denken. Daar is Celino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilela rent richting de bal. Vilela schiet op doel. Giulite Coutinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Cestari controleert de bal met de borst. Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilela verovert de bal door een tackle van achteren. Celino is nu in balbezit. Celino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fute Martianus - Sallcity 1:1

32e minuut.
Taiguara onderschept slim de pass. Taiguara geeft de bal voor. Thiem da Silva probeert de bal aan de voet te houden. Celino verovert de bal door een tackle van achteren. Celino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Serna verovert de bal door een tackle van achteren. Serna probeert naar een medespeler te passen. Celino rent richting de bal. Celino schiet op doel. Giulite Coutinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Sallcity 2:1

37e minuut.
Avelino rent richting de bal. Bolzan verovert de bal door een tackle van achteren. Serna rent richting de bal. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vilela kopt de bal weg. Soares Barros probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Celino bereikt de bal nog maar net als eerste. Celino draait met de bal, schiet en ... Giulite Coutinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Sallcity 3:1

40e minuut.
Daar is Torrens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrens passt de bal in één keer door. Conde rent richting de bal. Conde haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 61%, Sallcity 39%.
Fute Martianus - Sallcity 3:1

48e minuut.
Andrada rent richting de bal. Andrada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cervo de Luca de bal. Avelino is nu in balbezit. Avelino draait met de bal, schiet en ... Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Tomasini is nu in balbezit. Serna verovert de bal door een tackle van achteren. Serna probeert naar een medespeler te passen. Celino bereikt de bal nog maar net als eerste. Celino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Serna raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferrugem komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Taiguara rent richting de bal. Avelino verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Conde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Sallcity 3:2

75e minuut.
Camazzola is nu in balbezit. Camazzola passt de bal met de wreef. Tomasini is nu in balbezit. Celino rent richting de bal. Celino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 54%, Sallcity 46%.
Fute Martianus - Sallcity 3:2