Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Imperion Flamaster
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Morawski passt de bal in één keer door. de Caruaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bauer. Bauer krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Landázuri geeft een hoge lob. Lo Buglio rent richting de bal. Bauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lo Buglio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lo Buglio kan niet meer verder spelen. Sá Paiva komt het veld opgelopen. Xereu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Talaš is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Talaš zal de hoekschop nemen. de Caruaru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
de Caruaru schiet op doel. Peixeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sá Paiva rent richting de bal. de Caruaru bereikt de bal nog maar net als eerste. de Caruaru schiet op doel. Guimaraes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Assis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filipino komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Xereu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudesto verovert de bal door een tackle van achteren. Mudesto met een sublieme pass. Cheio de Ideia is nu in balbezit. Cheio de Ideia haalt uit met een fantastische trap. Socialista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Imperion - Flamaster 0:1

45e minuut.
Norte-Coreano met een sublieme pass. Talaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaš probeert naar een medespeler te passen. de Caruaru is nu in balbezit. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Imperion - Flamaster 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Imperion 32%, Flamaster 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Imperion - Flamaster 1:1

68e minuut.
Peixeiro geeft de bal voor. Mudesto is nu in balbezit. Mudesto passt de bal zonder na te denken. Cheio de Ideia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sá Paiva verovert de bal door een tackle van achteren. Sá Paiva geeft een hoge lob. Talaš probeert naar een medespeler te passen. de Caruaru bereikt de bal nog maar net als eerste. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sérvio kopt de bal weg. Xereu is nu in balbezit. Mudesto onderschept slim de pass. Cheio de Ideia is nu in balbezit. Cheio de Ideia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Imperion 28%, Flamaster 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Imperion - Flamaster 1:1