Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fluminense FFC Real Imperion
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 33.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado passt de bal met de wreef. Norte-Coreano rent richting de bal. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bolinja speelt de bal door. Klungelig pakt Canavaro de bal. Bolinja is nu in balbezit. Canavaro rent richting de bal. Canavaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Corsini rent richting de bal. Fredericks begaat een overtreding. Corsini raakt geblesseerd tijdens het duel. Corsini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Abou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lainez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lainez geeft een hoge lob. Alegre heeft problemen om de bal te vangen. Xereu rent richting de bal. Xereu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
da Cunha rent richting de bal. Lainez verovert de bal door een tackle van achteren. Lainez passt de bal met de wreef. de Caruaru is nu in balbezit. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap. Bosco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Xereu onderschept slim de pass. Xereu passt de bal in één keer door. Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. de Caruaru is nu in balbezit. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense FFC 43%, Real Imperion 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fluminense FFC - Real Imperion 0:0

65e minuut.
Lainez geeft de bal voor. Xereu heeft problemen om de bal te vangen. Xereu schiet op doel. de Caruaru rent richting de bal. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Norte-Coreano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talaš rent richting de bal. Talaš geeft een hoge lob. de Caruaru springt en kopt de bal. Bosco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fluminense FFC - Real Imperion 0:1

86e minuut.
Norte-Coreano speelt de bal door. Talaš probeert naar een medespeler te passen. Xereu is nu in balbezit. de Caruaru bereikt de bal nog maar net als eerste. de Caruaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fluminense FFC 60%, Real Imperion 40%.
Fluminense FFC - Real Imperion 0:1