Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Imperion Fluminense FFC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lo Buglio kopt de bal weg. Bolzan is nu in balbezit. Lo Buglio is nu in balbezit. Lo Buglio draait met de bal, schiet en ... Bosco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Imperion - Fluminense FFC 1:0

7e minuut.
Talaš passt de bal in één keer door. Xereu rent richting de bal. Xereu probeert naar een medespeler te passen. de Caruaru bereikt de bal nog maar net als eerste. de Caruaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abou verovert de bal door een tackle van achteren. Abou geeft de bal voor. de Caruaru is nu in balbezit. Lo Buglio is nu in balbezit. Lo Buglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Imperion - Fluminense FFC 2:0

15e minuut.
Ribeiro Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Talaš is nu in balbezit. Talaš passt de bal zonder na te denken. de Caruaru rent richting de bal. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lo Buglio rent richting de bal. Lo Buglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredericks verovert de bal door een tackle van achteren. Norte-Coreano speelt de bal door. de Caruaru is nu in balbezit. de Caruaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Imperion - Fluminense FFC 3:0

22e minuut.
Sá Paiva probeert de bal met de borst te controleren. Sá Paiva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Urbano de bal. de Caruaru is nu in balbezit. de Caruaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Imperion 40%, Fluminense FFC 60%.
Real Imperion - Fluminense FFC 3:0

52e minuut.
Talaš geeft de bal voor. Klungelig pakt da Cunha de bal. Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio schiet op doel. Na een snelle pass probeert da Cunha de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lo Buglio is nu in balbezit. de Caruaru rent richting de bal. Lo Buglio rent richting de bal. Lo Buglio schiet op doel. Bosco maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Alegre de bal. Talaš probeert naar een medespeler te passen. de Caruaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Buglio rent richting de bal. Lo Buglio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lo Buglio geeft een lange en hoge pass. Sá Paiva rent richting de bal. Bolzan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sá Paiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. de Caruaru neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Imperion - Fluminense FFC 4:0

80e minuut.
Alegre is nu in balbezit. Norte-Coreano verovert de bal door een tackle van achteren. Norte-Coreano probeert naar een medespeler te passen. de Caruaru rent richting de bal. de Caruaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Urbano bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaš verovert de bal door een tackle van achteren. Talaš speelt de bal door. de Caruaru bereikt de bal nog maar net als eerste. de Caruaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Imperion 42%, Fluminense FFC 58%.
Real Imperion - Fluminense FFC 4:0