Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fute Martianus verdaodb
Normal Tactiek A2
36% Balbezit 64%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 41
unsatisfactory Schieten solid
hopeless Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Agudo de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - verdaodb 0:1

11e minuut.
Arsenescu speelt de bal door. Agudo heeft problemen om de bal te vangen. Taiguara is nu in balbezit. Agudo onderschept slim de pass. Agudo draait met de bal, schiet en ... Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk speelt de bal door. Caldito speelt de bal door. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel. Regueiro bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Amassado rent richting de bal. Zincirkıran onderschept slim de pass. Zincirkıran speelt de bal door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Caldito passt de bal in één keer door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervo de Luca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agudo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vălăhuţă wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Regueiro trapt de bal weg. Crăcan kopt de bal weg. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zincirkıran probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caldito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldito passt de bal in één keer door. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - verdaodb 0:2

35e minuut.
Regueiro trapt de bal weg van het doel. Vălăhuţă kopt de bal weg. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Filipczuk is nu in balbezit. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan speelt de bal door. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - verdaodb 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 79%, verdaodb 21%.
Fute Martianus - verdaodb 0:3

49e minuut.
Gigante do Oeste geeft een hoge lob. Inworp. Vălăhuţă met de inworp. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Zincirkıran passt de bal met de wreef. Taiguara is nu in balbezit. Caldito verovert de bal door een tackle van achteren. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Crăcan speelt de bal door. Agudo is nu in balbezit. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - verdaodb 0:4

61e minuut.
Celino speelt de bal door. Vilela is nu in balbezit. Agudo onderschept slim de pass. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Cervo de Luca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito onderschept slim de pass. Caldito passt de bal in één keer door. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Caldito rent richting de bal. Caldito passt de bal in één keer door. Filipczuk speelt de bal door. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Regueiro bokst de bal weg.

79e minuut.
Cervo de Luca met een snelle inworp. Klungelig pakt Taiguara de bal. Vălăhuţă met een sublieme pass. Agudo rent richting de bal. Agudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - verdaodb 0:5

81e minuut.
Caldito probeert naar een medespeler te passen. Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - verdaodb 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 84%, verdaodb 16%.
Fute Martianus - verdaodb 0:6