Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
verdaodb Fute Martianus
A2 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 20.2
solide Schieten slecht
redelijk Passen hopeloos
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Vălăhuţă kopt de bal weg. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal met de wreef. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Arsenescu geeft de bal voor. Doeltrap. Regueiro met een harde bal richting middenveld. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fute Martianus 1:0

12e minuut.
Gigante do Oeste heeft problemen om de bal te vangen. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante do Oeste is nu in balbezit. Agudo verovert de bal door een tackle van achteren. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Regueiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Agudo passt de bal in één keer door. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan passt de bal in één keer door. Agudo heeft problemen om de bal te vangen. Agudo schiet op doel. Regueiro bokst de bal weg.

21e minuut.
Cervo de Luca rent richting de bal. Arsenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Taiguara is nu in balbezit. Arsenescu verovert de bal door een tackle van achteren. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fute Martianus 2:0

31e minuut.
Daar is Caldito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldito speelt de bal door. Wan Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Caldito rent richting de bal. Caldito passt de bal zonder na te denken. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fute Martianus 3:0

40e minuut.
Arsenescu geeft de bal voor. Mata kopt de bal weg. Gigante do Oeste is nu in balbezit. Agudo onderschept slim de pass. Agudo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vilela rent richting de bal. Zincirkıran verovert de bal door een tackle van achteren. Caldito geeft een lange en hoge pass. Crăcan rent richting de bal. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 14%, Fute Martianus 86%.
verdaodb - Fute Martianus 3:0

48e minuut.
Regueiro trapt de bal weg. Caldito is nu in balbezit. Caldito speelt de bal door. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Crăcan de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fute Martianus 4:0

60e minuut.
Arsenescu speelt de bal door. Crăcan is nu in balbezit. Bolzan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolzan krijgt een gele kaart. Crăcan raakt geblesseerd tijdens het duel. Piqué zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crăcan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Melinte kopt de bal weg. Crăcan is nu in balbezit. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fute Martianus 5:0

62e minuut.
Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan passt de bal in één keer door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel. Regueiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fute Martianus 6:0

67e minuut.
Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caldito is nu in balbezit. Caldito met een sublieme pass. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel. Gigante do Oeste met een sublieme pass. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft de bal voor. Paal!

73e minuut.
Crăcan is nu in balbezit. Agudo rent richting de bal. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Melinte met een sublieme pass. Caldito is nu in balbezit. Caldito geeft de bal voor. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo schiet op doel. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo speelt de bal door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Fute Martianus 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 18%, Fute Martianus 82%.
verdaodb - Fute Martianus 7:0