Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamaster Cajaras FC
Normal Tactiek Básico
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 28.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Mudesto draait met de bal, schiet en ... Cavalieri kopt de bal weg. Daar is Valadares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mudesto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudesto schiet op doel. Dentinho bokst de bal weg.

15e minuut.
Guimaraes trapt de bal weg. Barone kopt de bal weg. Daar is Solito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - Cajaras FC 0:1

21e minuut.
de la Riva Agüero rent richting de bal. Iraniano is nu in balbezit. de la Riva Agüero onderschept slim de pass. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... Guimaraes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - Cajaras FC 0:2

27e minuut.
Barone speelt de bal door. Zduński rent richting de bal. Zduński probeert naar een medespeler te passen. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamaster 57%, Cajaras FC 43%.
Flamaster - Cajaras FC 0:2

51e minuut.
de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Neto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Raposo zal de hoekschop nemen. Zduński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Peixeiro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zduński met de inworp. Daar is Barone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mudesto is nu in balbezit. Preguiça rent richting de bal. Preguiça passt de bal met de wreef. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guimaraes trapt de bal weg van het doel. Zduński kopt de bal weg. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero schiet op doel. Guimaraes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Neto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - Cajaras FC 0:3

58e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Iraniano rent richting de bal. Preguiça met een sublieme pass. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - Cajaras FC 0:4

63e minuut.
Preguiça speelt de bal door. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Neto verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - Cajaras FC 0:5

65e minuut.
Pellota heeft problemen om de bal te vangen. Pellota geeft een hoge lob. Abreu probeert naar een medespeler te passen. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero schiet op doel. Guimaraes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça rent richting de bal. de la Riva Agüero is nu in balbezit. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal in één keer door. de la Riva Agüero heeft problemen om de bal te vangen. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ... Guimaraes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bauer heeft problemen om de bal te vangen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal in één keer door. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Eto is nu in balbezit. Eto geeft een hoge lob. de la Riva Agüero kopt de bal weg. Barone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Raposo speelt de bal door. Barone rent richting de bal. Barone met een sublieme pass. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guimaraes trapt de bal weg van het doel. Barone kopt de bal weg. de la Riva Agüero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Riva Agüero schiet op doel. Guimaraes bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamaster 75%, Cajaras FC 25%.
Flamaster - Cajaras FC 0:5