Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cajaras FC Flamaster
Básico Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 19
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen hopeless


20e minuut.
Sérvio bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu verovert de bal door een tackle van achteren. Abreu passt de bal zonder na te denken. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Guimaraes met een harde bal richting middenveld. Barone is nu in balbezit. Barone passt de bal met de wreef. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Flamaster 1:0

43e minuut.
Mudesto probeert naar een medespeler te passen. Eto is nu in balbezit. Preguiça probeert naar een medespeler te passen. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajaras FC 42%, Flamaster 58%.
Cajaras FC - Flamaster 1:0

49e minuut.
Raposo rent richting de bal. Raposo speelt de bal door. Daar is de la Riva Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Flamaster 2:0

53e minuut.
Preguiça bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça met een sublieme pass. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia onderschept slim de pass. Cheio de Ideia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheio de Ideia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheio de Ideia haalt uit met een fantastische trap. Dentinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Flamaster 2:1

60e minuut.
Preguiça verovert de bal door een tackle van achteren. Mudesto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preguiça is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Preguiça zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Riva Agüero is nu in balbezit. de la Riva Agüero schiet op doel. Guimaraes bokst de bal weg.

61e minuut.
Peixeiro geeft een hoge lob. Inworp. Zduński met een snelle inworp. Barone rent richting de bal. Barone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Valadares probeert naar een medespeler te passen. Preguiça bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça met een sublieme pass. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero schiet op doel. Neto probeert de bal aan de voet te houden. Guimaraes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cajaras FC - Flamaster 3:1

80e minuut.
Klungelig pakt Assis de bal. Raposo rent richting de bal. Raposo speelt de bal door. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cajaras FC 30%, Flamaster 70%.
Cajaras FC - Flamaster 3:1