Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fute Martianus Cajaras FC
Normal Tactiek Básico
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Furlan is nu in balbezit. Furlan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Abreu de bal onder controle te krijgen. Celino bereikt de bal nog maar net als eerste. Celino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Furlan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferrugem komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Amassado bereikt de bal nog maar net als eerste. Eto rent richting de bal. Amassado begaat een overtreding. Amassado krijgt een gele kaart. Eto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eto met een snel genomen vrije trap. de la Riva Agüero rent richting de bal. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ... Mata probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zduński neemt de hoekschop. de la Riva Agüero springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Regueiro met een harde bal richting middenveld. Barone kopt de bal weg. Daar is Serna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Cajaras FC 0:1

24e minuut.
Mata geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zduński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mata geeft de bal voor. Inworp. Eto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de la Riva Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal. Regueiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Cajaras FC 0:2

29e minuut.
Bolzan rent richting de bal. Bolzan geeft de bal voor. Inworp. Zduński met een snelle inworp. Barone geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bolzan geeft een hoge lob. Inworp. Zduński met de inworp. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Barone speelt de bal door. Mata is nu in balbezit. de la Riva Agüero verovert de bal door een tackle van achteren. de la Riva Agüero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Raposo met een snelle inworp. Barone is nu in balbezit. Barone geeft een hoge lob. de la Riva Agüero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Cajaras FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 63%, Cajaras FC 37%.
Fute Martianus - Cajaras FC 0:3

62e minuut.
Barone verovert de bal door een tackle van achteren. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone is nu in balbezit. Barone draait met de bal, schiet en ... Mata probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cervo de Luca verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valadares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raposo rent richting de bal. Raposo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vilela bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça speelt de bal door. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone schiet op doel. Mata kan de bal niet met de borst controleren. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Eto is nu in balbezit. Preguiça bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguiça geeft een hoge lob. de la Riva Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Riva Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fute Martianus - Cajaras FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fute Martianus 66%, Cajaras FC 34%.
Fute Martianus - Cajaras FC 0:4