Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
verdaodb Flamaster
A2 Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 18.5
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen hopeless


1e minuut.
Klungelig pakt Agudo de bal. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Peixeiro rent richting de bal. Peixeiro geeft een lange en hoge pass. Zincirkıran kopt de bal weg. Agudo is nu in balbezit. Agudo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Caldito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pellota de bal. Agudo rent richting de bal. Agudo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 1:0

8e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan met een sublieme pass. Pellota rent richting de bal. Agudo verovert de bal door een tackle van achteren. Agudo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Vălăhuţă rent richting de bal. Vălăhuţă passt de bal met de wreef. Melinte rent richting de bal. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 2:0

20e minuut.
Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Solito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Guimaraes met een harde bal richting middenveld. Caldito kopt de bal weg. Peixeiro heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel. Guimaraes bokst de bal weg.

24e minuut.
Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft een lange en hoge pass. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Neto probeert de bal aan de voet te houden. Guimaraes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 3:0

26e minuut.
Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Neto de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arsenescu zal de hoekschop nemen. Agudo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 4:0

35e minuut.
Arsenescu speelt de bal door. Vălăhuţă is nu in balbezit. Vălăhuţă geeft een hoge lob. Agudo is nu in balbezit. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 5:0

39e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Derrien verovert de bal door een tackle van achteren. Derrien geeft een lange en hoge pass. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 6:0

42e minuut.
Wan Ismail passt de bal met de wreef. Agudo rent richting de bal. Agudo geeft een lange en hoge pass. Caldito rent richting de bal. Caldito geeft de bal voor. Guimaraes bokst de bal weg.

45e minuut.
Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Agudo met een sublieme pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. Paal! Guimaraes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 22%, Flamaster 78%.
verdaodb - Flamaster 7:0

46e minuut.
Solito speelt de bal door. Assis rent richting de bal. Agudo is nu in balbezit. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Neto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arsenescu met een snelle inworp. Agudo is nu in balbezit. Agudo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Melinte rent richting de bal. Melinte geeft een lange en hoge pass. Agudo heeft problemen om de bal te vangen. Agudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 8:0

57e minuut.
Arsenescu geeft een hoge lob. Daar is Crăcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 9:0

58e minuut.
Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes met een sublieme pass. Klungelig pakt Vălăhuţă de bal. Vălăhuţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Solito bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan speelt de bal door. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan geeft een hoge lob. Arsenescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Agudo de bal. Agudo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Zincirkıran onderschept slim de pass. Zincirkıran geeft een lange en hoge pass. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 10:0

76e minuut.
Caldito rent richting de bal. Peixeiro verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Guimaraes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 11:0

78e minuut.
Pellota onderschept slim de pass. Caldito onderschept slim de pass. Caldito met een sublieme pass. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito onderschept slim de pass. Caldito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 12:0

83e minuut.
Vălăhuţă kopt de bal weg. Crăcan heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan passt de bal in één keer door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
verdaodb - Flamaster 13:0

86e minuut.
Caldito rent richting de bal. Caldito passt de bal in één keer door. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal in één keer door. Daar is Pellota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: verdaodb 11%, Flamaster 89%.
verdaodb - Flamaster 13:0