Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Flamaster verdaodb
Normal Tactiek A2
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Solito is nu in balbezit. Crăcan onderschept slim de pass. Crăcan probeert naar een medespeler te passen. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wan Ismail met een snelle inworp. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu geeft een lange en hoge pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Agudo is nu in balbezit. Agudo geeft de bal voor. Peixeiro heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel. De bal raakt de paal. Crăcan is nu in balbezit. Crăcan draait met de bal, schiet en ... Guimaraes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - verdaodb 0:1

17e minuut.
Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Peixeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo verovert de bal door een tackle van achteren. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. Guimaraes bokst de bal weg.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guimaraes met een harde bal richting middenveld. Vălăhuţă speelt de bal door. Crăcan rent richting de bal. Crăcan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito passt de bal zonder na te denken. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - verdaodb 0:2

33e minuut.
Arsenescu speelt de bal door. Agudo rent richting de bal. Agudo geeft een lange en hoge pass. Crăcan rent richting de bal. Crăcan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - verdaodb 0:3

36e minuut.
Crăcan rent richting de bal. Crăcan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Neto de bal. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Guimaraes trapt de bal weg van het doel. Melinte kopt de bal weg. Agudo rent richting de bal. Agudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Peixeiro trapt de bal weg van het doel. Caldito kopt de bal weg. Neto heeft problemen om de bal te vangen. Agudo is nu in balbezit. Agudo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamaster 82%, verdaodb 18%.
Flamaster - verdaodb 0:3

48e minuut.
Arsenescu onderschept slim de pass. Klungelig pakt Agudo de bal. Arsenescu rent richting de bal. Agudo is nu in balbezit. Agudo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Guimaraes trapt de bal weg. Caldito kopt de bal weg. Peixeiro probeert de bal met de borst te controleren. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - verdaodb 0:4

55e minuut.
Vălăhuţă probeert naar een medespeler te passen. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte geeft een lange en hoge pass. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Crăcan passt de bal zonder na te denken. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Neto de bal onder controle te krijgen. Guimaraes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - verdaodb 0:5

57e minuut.
Daar is Cheio de Ideia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheio de Ideia passt de bal zonder na te denken. Inworp. Wan Ismail met een snelle inworp. Arsenescu geeft de bal voor. Guimaraes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - verdaodb 0:6

65e minuut.
Caldito is nu in balbezit. Caldito met een sublieme pass. Wan Ismail speelt de bal door. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Doeltrap. Guimaraes met een harde bal richting middenveld. Caldito kopt de bal weg. Agudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agudo geeft de bal voor. Guimaraes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Arsenescu geeft een hoge lob. Vălăhuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vălăhuţă geeft de bal voor. Caldito bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldito schiet op doel. Guimaraes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - verdaodb 0:7

80e minuut.
Crăcan met een sublieme pass. Caldito speelt de bal door. Daar is Agudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agudo schiet op doel. Neto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - verdaodb 0:8

83e minuut.
Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu geeft de bal voor. Caldito heeft problemen om de bal te vangen. Crăcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Caldito de bal. Caldito passt de bal zonder na te denken. Agudo rent richting de bal. Agudo draait met de bal, schiet en ... Guimaraes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Flamaster - verdaodb 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Flamaster 80%, verdaodb 20%.
Flamaster - verdaodb 0:9